Te Pöti, ez a "makk' ez mit jelent? Hogy 1 férfi? Ez valami new pesti szleng?
Mert nekem, ha 1 férfi egy másikat a nemi szerve után szólít (pl. faszi, pöcsös, stb.) az identitás zavart, vagy erősen liberális beállítottságot jelent (magyarul: buzi-e vagy? )
Hallottátok? Valami makk kifutott a mammut 2 mozijából és mindjárt le is ugrott a 3. emeletről, ha már ott volt. Nem tudom mit nézett, de érdekelne melyik film ment
Jooóó? Szakad ez a qva hó! 6 körül reggel eltakarítottam, még az utca egy részén is, hogy fel tudjak menni a dombra. Elvittem Kingát, hazajöttem, és már mostanra megint annyi a hó, hogy megint takarítani kell majd a felhajtót.
Én oda szokta m döcögni vele a mosogatóhoz és szépen szivaccsal-mosogatószerrel elmosom mint egy Jénait, aztán leöblítem folyó vízben és kész. Nem szoktam törölgetni mert gyöngyökben leszalad róla a víz (valami bevonat miatt) és kész. (bár most is alig látok át rajta)
Vállalata válogatja de a jogszabályok szerint ha négy órát ülsz a monitor előtt akkor köteles a munkáltató monitorhoz való védőszemüveget biztosítani. Nálunk erre azt mondták hogy ezt nem, de két évente állják a szemüveget (jelenleg 32e-ig) HA romlott a szemünk (de az üzemorvos nem szarozik, ha nem romlott akkor is javasolja ha lejárt a két év)
Te Pöti, ez a "makk' ez mit jelent? Hogy 1 férfi? Ez valami new pesti szleng?
Mert nekem, ha 1 férfi egy másikat a nemi szerve után szólít (pl. faszi, pöcsös, stb.) az identitás zavart, vagy erősen liberális beállítottságot jelent (magyarul: buzi-e vagy?
http://sport.vatera.hu/sportfe...
Nem sokára majd indulunk ábrus
Ja, de balfasz vagyok.