Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

légy tekintettel ábrusra kérlek
Biztos xar vót a film.

Te Pöti, ez a "makk' ez mit jelent? Hogy 1 férfi? Ez valami new pesti szleng?
Mert nekem, ha 1 férfi egy másikat a nemi szerve után szólít (pl. faszi, pöcsös, stb.) az identitás zavart, vagy erősen liberális beállítottságot jelent (magyarul: buzi-e vagy? )
faszba. nemsokára indulok az egyetemre, 4 vizsga lesz délután, telefonra feltöltve 3 tárgy anyaga .doc-ban, a negyedik meg teszt
Amikor moziba adták a nyolcadik utast,akkor sok ájult nőt kihoztak vetítés alatt,de attól se halt meg senki.
Tessék egy kis kakaskergető,nem tudom ki kereste,de van.
http://sport.vatera.hu/sportfe...
ja, olvastam
Hallottátok? Valami makk kifutott a mammut 2 mozijából és mindjárt le is ugrott a 3. emeletről, ha már ott volt. Nem tudom mit nézett, de érdekelne melyik film ment
Előttem nincs gyalogút, ráadásul azonnal lövök ha valaki elmegy előttünk. (Zsákutca legvége) Ide az jön, aki hozzám jön.
Reggelt! ha elesik valaki a járdán, azon a szakaszon ami előttünk van - a hó miatt esik el persze.. - akkor úgy beperelnek, hogy öröm nézni!
Jogos. Csak ha közlekedni akarok, és nem cserélem egyenlőre a Fabia-t összkerekes vasra. (bár ha lenne rávalóm megtenném. ) addig muszáj.
Itt is szakad.. de mit takarítgatod? én mindig azt mondom, takaríccsa el, aki odaszórta és mindig el is szokta
Én is csak vicceltem. 31 fok van, és a bikinis lányok pálmalevéllel legyeznek annyira melegem van.
süt a nap +5fok
Jooóó? Szakad ez a qva hó! 6 körül reggel eltakarítottam, még az utca egy részén is, hogy fel tudjak menni a dombra. Elvittem Kingát, hazajöttem, és már mostanra megint annyi a hó, hogy megint takarítani kell majd a felhajtót.
Jóóóreggelt Vagy inkább jobbat? plusz 30fok lehet
Nem sokára majd indulunk ábrus
Reggelt !
nálunk csak 25-ig.
Ja, de balfasz vagyok. Há, nekem jó a szemem.
Jó reggelt
Nah mentem srácok! Jó éjt! Holnap telozok ábrus amikor indulunk!
Akkor megyek TV-zni. Csá mindenki.
Én oda szokta m döcögni vele a mosogatóhoz és szépen szivaccsal-mosogatószerrel elmosom mint egy Jénait, aztán leöblítem folyó vízben és kész. Nem szoktam törölgetni mert gyöngyökben leszalad róla a víz (valami bevonat miatt) és kész. (bár most is alig látok át rajta)
Legalább jófejek. NA elteszem magam mára. Jó éjt srácoK!
Vállalata válogatja de a jogszabályok szerint ha négy órát ülsz a monitor előtt akkor köteles a munkáltató monitorhoz való védőszemüveget biztosítani. Nálunk erre azt mondták hogy ezt nem, de két évente állják a szemüveget (jelenleg 32e-ig) HA romlott a szemünk (de az üzemorvos nem szarozik, ha nem romlott akkor is javasolja ha lejárt a két év)
Na most pont ezt akarja nővérem is elintézni okosba, hogy a cég fizesse ki neki egy részét, merthogy Ő is monitor előtt ülős melót végez...napi 8 óra.
Monitor előtti munkavégzés ugye. (na jó, csak 32e-ig fizetik)