Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a jobb kezem, azon mind két csont törött. győztem tartani hogy ne laffogjon míg beérünk a kórházba, és a lakatosmunka miatt nem kell a gipsz
Erőteljes jobbulást kívánok.
ha a jobb kezét csavarozták, az jó eséllyel nincs gipszelve csak kötve.
Akkor két gipszed van. Az nagyon nincs jól. Gyógyulgass!
mindkettő?
Az komoly ! És akkor ha jól értem ripityára tört a jobb kezed , amit megcsavaroztak/lemezeltek. Egyre többen vagyunk itt a fórumon akiknek fémmel erősítették a vázát. Jobbulást neked ! ! !
Más bajod nem esett? Azért, milyen már, hogy elütötted saját magadat kocsival. . .
köszi!

ja, a vége lett ami az előbb nem írtam, mid két alkar csontom eltörött.
nem hiszem, mert nem jelentettem be előre
szombat délután meggurult a kocsim, és a kapunak nyomott, a kapu rácsai között volt a kezem. Marha mázlista vagyok hogy ennyivel megúsztam
ja, és gurul a kocsi, nem olyan eszméletlen sürgős ! ! !
Értem! köszi !
Hát ma nem tudom,de majd benézek,és megkérdezem. Telefonon kérdeztem,ilyenkor vannak a legtöbben,ezért tőmondatban válaszolnak és már teszik is le.
jól hangzik. Esetleg márkáját ki lehet deríteni?
Ha nem az sem baj végülis. . .
Hú Emre barátom! Jobbulást Neked! De mi történt?
21230 ft,másnapra hoznák. 2002 1.4 AZF motorkód. Nem tom milyen márka. Ezt tudtam.
ÖÖöö. Lehet keveset olvasok fórumot.
Veled meg mi lett?
Hazaengedtek a kórházból
Néha majd benézek, mert a jobb kezem közel nem százas miután két lemez tartja össze a csontokat. A ballal meg még szoknom kell az egeret.
Persze!
Megteszed akkor hogy rákérdezel arra a trafósorra?
Kösziiiii
haza a cégessel. (nemtook írni)
Na akkor mostmár ezerrel másik verda keresés. Addig meg járj az a végessel. Vidd haza a buszt.
Sziasztok. Elvitték a Golfit.
Hát ez a makk egy nagyfalusi szleng, de el kell keserítselek, nagyapáink is használták, és nem csak úgy mint:

- Te sanya, dobjál makk ászt!

na mentem, holnap ingyen aquaworld, úgyhogy gyúrnom kell ma még. Szevasztoook

Kitti sok sikert a vizsgákhoz!
aki nem ismerné. . . buzi-e vagy? :
http://youtu.be/sujSTntcfG0

nincsen Yamahád, buzi-e vagy?