Piros 7es régi csuklós ikarus. Állok a zebránál és erőlködik csak nem akar menni bőg a motor, és hirtelen akkorát durrant 10köbméter fekete korom a csőből és 10 tonna sár meg nemtommi az alvázról. Én tripladupla szaltót nyomtam az első kapualjba úgy összefostam magam. Mint 1 állat ágyú vagy nemistommi. De akkor megújult erővel úgy kilőtt a busz minta alonsó vezette volna.
Képzeljétek! Csütörtök leadtam a buszókámat javíttatni,mert nincs benne fűtés. Erre nem csináltak vele semmit idáig,most szerették volna kivinni a szervizbe,de nem tudta elindítani egy komplett szerelőbrigád. Pedig akkora bikázó aksik vannak,hogy még egy tankot is simán indítana. Szetm majd ha kitavaszodik,el fog indulni Olyan szinten szarnak az egészre,hogy elmondani nem lehet.
Javít is? Olyat még nem is láttam. Nekem alápirosozza, oszt jóvan. Most is, minden szót. (csak az "is"-t nem húzza alá, azt eccerse )
Úgyhogy bekaphassa, még jó, hogy helyesen írok, különben mekkora gáz lenne
Ó ne is törődj vele!
Már kiosztottuk Ádámot hogy a faszt okoskodik itt, húzzon a picsába sétálni Miával és annak okoskodjon. (hátha kidekorálja érte a képét)
Nekem is, de a 98%-át helyesen javítja. (és ebben az esetben ez beláthatatlan mértékű javulást eredményezne)
A króm egy időben nekem mindent aláhúzott ha jó volt ha nem.
Letaknyosodtam,bújik a puci csiga az orromból.Néha 1 kicsi láz,tegnap szilveszterről megmaradt gyenge kettős látás,hőhullámok.
Megfordult a fejemben hogy lehet klimax-olok!
Új Ikarusz!
Úgyhogy bekaphassa, még jó, hogy helyesen írok, különben mekkora gáz lenne
Már kiosztottuk Ádámot hogy a faszt okoskodik itt, húzzon a picsába sétálni Miával és annak okoskodjon. (hátha kidekorálja érte a képét)
A króm egy időben nekem mindent aláhúzott ha jó volt ha nem.
Multkor én oktattam ki valakit a rokonságban pont ezért
Próbáld ki!
http://youtu.be/UkrGyk0hmM0
Itt is dögrovás van faternak és a családnak 40 körüli a láza napok óta
Ez mind a tavaszi vetkőzés hatása.
Megfordult a fejemben hogy lehet klimax-olok!
-Tudom miről beszél
---Dehogy tudja