Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piros 7es régi csuklós ikarus. Állok a zebránál és erőlködik csak nem akar menni bőg a motor, és hirtelen akkorát durrant 10köbméter fekete korom a csőből és 10 tonna sár meg nemtommi az alvázról. Én tripladupla szaltót nyomtam az első kapualjba úgy összefostam magam. Mint 1 állat ágyú vagy nemistommi. De akkor megújult erővel úgy kilőtt a busz minta alonsó vezette volna.
Most már nem húzza alá a jót. Megcsináltam. Ez direkt rosz (hihi rossz) aláhúzta. Eztt is. Amojan trólyai fojó kissebb széchenyi
Ez volt tesztelésen nemrég nálunk!
Új Ikarusz!
Ez érdekes! Pedig az ember nem gondolná a Volvo-ról! Még az Ikarusz sem okádja a kormot,legalábbis mifelénk.
Tegnap pofán okádott fekete füsttel egy Volvo busz (azt hiszem B7R vagy valami ilyesmi) Nem tudtam megelőzni egy darabig úgyhogy inkább lemaradtam.
Úgy értem hogy aláhúzva javít.
Képzeljétek! Csütörtök leadtam a buszókámat javíttatni,mert nincs benne fűtés. Erre nem csináltak vele semmit idáig,most szerették volna kivinni a szervizbe,de nem tudta elindítani egy komplett szerelőbrigád. Pedig akkora bikázó aksik vannak,hogy még egy tankot is simán indítana. Szetm majd ha kitavaszodik,el fog indulni Olyan szinten szarnak az egészre,hogy elmondani nem lehet.
Javít is? Olyat még nem is láttam. Nekem alápirosozza, oszt jóvan. Most is, minden szót. (csak az "is"-t nem húzza alá, azt eccerse )
Úgyhogy bekaphassa, még jó, hogy helyesen írok, különben mekkora gáz lenne
Ó ne is törődj vele!
Már kiosztottuk Ádámot hogy a faszt okoskodik itt, húzzon a picsába sétálni Miával és annak okoskodjon. (hátha kidekorálja érte a képét)
Nekem is, de a 98%-át helyesen javítja. (és ebben az esetben ez beláthatatlan mértékű javulást eredményezne)
A króm egy időben nekem mindent aláhúzott ha jó volt ha nem.
Csak hallottam de brutál volt az is sajnos nem tudtam kimenni pedig itt volt 1 köpésre
Az én foxim (3.6.13) a jót is aláhúzza Magyar nyelvű, az oprendszer is, faxtuggya, mé ilyen.
Tök jó lehetett!
Tudom,tudom,de éjszaka már nem ugy fog az ember agya .
Multkor én oktattam ki valakit a rokonságban pont ezért
Azt nem ismerem de a Firefox gond nélkül megmutatja a helyesírási hibákat.
Próbáld ki!
Sanyi bácsi ez itten vót nálunk
http://youtu.be/UkrGyk0hmM0
opera
Szakad a hó
Itt is dögrovás van faternak és a családnak 40 körüli a láza napok óta
Nézz meg 1 közösségi oldalt,menyi szülinapos van decemberben.
Ez mind a tavaszi vetkőzés hatása.
Letaknyosodtam,bújik a puci csiga az orromból.Néha 1 kicsi láz,tegnap szilveszterről megmaradt gyenge kettős látás,hőhullámok.
Megfordult a fejemben hogy lehet klimax-olok!

-Tudom miről beszél
---Dehogy tudja