Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jók a gumik
Itt az új betegeskedö Ződ10-es .
2011-zx10
azt tudom, hogy a yamaha kerámia kompozit bevonatot használ mostanában.
Én ma beinditottam mindkettöt,melegités,pár gázfröccs(nem tiltás ,a közelében sem volt).
Jót tett a lelkemnek
Érdekességképp mondom: a karbis Yamaha jobban veszi a lapot (gázfröccsre élénkebben reagál)
Ohne auspuff-kipufogó nélkül.
Disznó hangja van
Volt már de erre a hangra mindig feláll a hancúrléc
Nem Nicasil (az már lejárt) de valami hasonlóan felületkezelt hengere van (mint az összes mostaninak)
De majd a sétálásból megjött okostóni biztos megmondja.
há, ebbe tuti kevesebb alkatrész van, mint egy félig mechanikusos mondjuk 10 éves órában
Nikasilos?
Ott annyiba kerül a nagy gép mint itt a stift
Csak amerikában kéne megvenni
KIZASHI
"A Kizashi négyféle felszereltséggel vásárolható majd meg, ezek az S, SE, GTS és SLS, ez utóbbihoz már alapáron jár majd az összkerékhajtás. Az autó alapára az Egyesült Államokban 20 000 dollár (3,5 millió Ft) alatt lesz, de a legjobban felszereltért sem kell 24 000 dollárnál (4,3 millió Ft) többet fizetni."
Meg ez az 1.2 is szarul hangzik.
Szíp szíp de minél bonyolúltabb annál több hibalehetőség nem?
dévó matíz
Ja kimondottan az Autót a Népnek kategória.
repülő
az új suzi kizashi viszont nagyon dög verda!
nekem az új chevy spark tetszik, főleg a műszerfala! tiszta sportmotor, elég is lenne nekem az a kiskocsi
Még mindig az a bajom velük hogy akkora a csomitartójuk mint egy Ferrarinak.
Én meg egy tízesért vettem a félblokkot Böccytől, jól nézünk ki.
Az tény hogy a Z hengereit már nem kell felfúrni, hanem mehet a MÉH-be újrahasznosításra ha elkopnak.
Lehet beleszeret egy új autóba ,de mihelyt meglátja az új Swift árát ki is szeret belöle
Új Swift 1.2 GC AC ESP 3 ajtós Új modell
3 157 000
Új Swift 1.2 GLX AC ESP 3 ajtós Új modell
3 582 000
Új Swift 1.2 GC AC ESP Új modell
3 305 000
Új Swift 1.2 GLX AC ESP Új modell
3 699 000
Új Swift 1.2 GS AAC Új modell
4 017 000
Új Swift 1.2 GS AT, AAC Új modell
4 229 000
Egyértelmű, leírták.
Ha a neveden van a gép akkor majd kapsz a Suzukitól értesítést, de beviheted bármelyik márkakereskedőhöz is és ha Magyar lengéscsillapítós akkor díjmentesen kicserélik ha rohad ha nem.
Elvileg a gyár vállalja a költségeket,de ezt igazából sehol sem írták egyértelműen hogy se anyag,se munkadíjat nem kell fizetni.Bár a leírások ezt sugallják,viszont nem egyértelmű.

Jó kis reklám ám ez azért.Bevállalják elvileg ingyér hogy megcsinálják a 10 éves kocsin a hibát,mert balesetveszélyes.Még ha tényleg ingyen is lesz,ez baromi jó hírverés,hogy a SUZI ennyi idő után is foglalkozik az autóival.
A másik dolog h a 10 évesek egy részén azért már voltak cserélgetve,állapota,vagy baleset miatt.
Ezek már ugye egyből kiestek.
A többit kicserélgetik,és ha már ott van az ember a szalonban,felhívják még egy pár dologra a figyelmét,amit meg kéne csinálni,míg várakozik beleszerethet egy új autóba,és még biztonságba is érzi magát,mert hát látja milyen jó garancia van rá,és elgondolkodik a vásárláson.
A szervizben fellendül a hanyatló forgalom,eladnak még pár alkatrészt pluszban,és a megrészegült tulajokra új autót sóznak,és jó pár hónapig nagyon sokan fognak beszélni a SUZIRÓL.
Hát ez reklámnak is baromi jól jön nekik szerintem.Még lehet hogy kaszálnak is rajta,azon hogy ingyen cserélik a 10 éves telókat újra.
Ha nem balesetveszélyes hibáról lenne szó nem foglalkoznának vele gondolom.
az igen