Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki ad kpT?
a valóvilágban azok kísárik bádigárdként a kiszavazósóra a köcsögöket
P071
A nyáron nekitolattak a motoromnak és feldöntötték.idomok repedtek nyúzódtak,idex letört, hátsó lábtartóm letört.
Én az Alianznál vagyok a károkozó a Genrálinál.Két választásom volt: vagy adnak kp-t vagy a javítási költség 70%-át fizetik.A kp-val jobban jártam és sikerült is megcsináltatnom belőle bár a lábtartó és az idex beszerzése tényleg nehéz volt.
Hová vettek fel nigger bevándorlókat? .
poti is a kötelezőre gondolt
Ja bocs elfelejtettem hogy van itt 1 szakértő is. Muszáj neked mindent elolvasni.
alapban a kötelezőre gondoltam. amúgy kocsira meglepően jó árakat mondanak újabban vascóra, tökre meglepődtem
Nekem van, amit a neten kötöttem. Valamit csak ér, még ha sokat nem is
ha leadod a roncstelepen, a megállapított kárérték + roncsértéket fizetik, ha megtartod a "roncsot" akkor azt nem fizetik ki neked. Így járkál sok totálkáros gép de motort ameddig én képben voltam nem nagyon vettek be a biztik roncsként (mert nekik kell a szerződött helyre beadni a kocsit, azért fizetik ki, nem puszira, hogy idegen keres még azon is), így motortörésnél a roncsárat levonva kaptál pénzt.
Pöti, a biztosítással mindig bux (persze, ha tisztességesen csinálod, mert lehet csalni is) Ilyen öreg xarokra sztem nem is kötnek, főleg motorra, fijatal pesti tulaj
Ja és a roncstelepre is fizetni kell hogy leadhasd és azt nem téríti meg a kivonási költséget sem.
ps3 is megy a linux csak bizonyos firmwares gépeken. De most már elvileg az is megy mind1iken
Roncstelep leadási és forgalomból kivonási kellett és csak azután fizetett.
nézd, innentől qvajó vásár akkor egy ps3
jó játékok, kéklemez olvasási képesség
Azt írták, bármi felrakható. Lehet op rendszer is? (boxon megy a linux)
Ha széttörik a frézi akkor gazdasági totálkárra veszik mert többe kerül az alkatrész meg a javítás ill nem lehet beszerezni az eredeti kereskedőtől az alkatrészt csak bontóból azt meg nem fogadják el. Vinned kell 1 papírt hogy leadtad 1 roncstelepen és csak utána fizet. Ez persze függ a sérülés mértékétől. A haverom 20 éves bömbijére alig volt a hátulja törve és gazdaságira vette a biztosító, és miután leadta a roncstelepen azután fizetett.
Azon gondolkoztam, hogyha önhibámon kívül széttörik a frézi és van biztosításom, akkor rendes pénzt kapok-e, amiből meg tudom csináltatni olyan állapotúra, amilyen a kocc előtt volt. A közepes bizti alatt azt értettem, hogy nem olyan biztosítás, ami havonta 100.000 ft-ok és az utolsó kis elektromos bizbaszra is vonatkozik...
Milyen oldalakat működtetsz?
bocsi nem értem
Az a jailbreak volt de ez most más.
volt már ilyen. egy darabig ment, aztán a játékokba került frissítés. A frissítés kódoláson is piszkált, ééésssss.
máris nem megy.
nem tudom ! internetfügő is nekem joval gyorsabb! egyszeret tübb oldalt is müködtetek és nekem jo
heló
hogyne!
telepicsd fel és majd rájöszha jo a géped
na jó, de melyiknél?
Thomas ez lehet téged érdekel mint nagy konzolos.
link