Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom ha sikerülne olajevés mentessé varázsolni, akkor megoldódna a 10 literes probléma is. Vagy, naív vagyok?
De 10 liter akkor is sok. A rönó is benyomja most a hidegben (városi forgalomban) a7,5-8 litert. (most hogy kicseréltem a fél kip.rendszert mert szétrohadt a dob is meg a cső is, előtte benyomta a 9-et is)
Ki az a barom?
Nyárra én is gondolkodom rajta, de . . .
A gond, hogy még autóval sem biztonságos az a vásorba bevezető szakasz. Mennek mint az állat. Van egy veszett jóképű srác. Jól ismerem. Állítólag 190-el ment ott. Gondolj bele ha ilyen állatból több van.
Ráadásul rendszeres (néhány havonta egy mindig van) a biciklis gázolás.
Akkor biciklivel
Jogos.
Pontosabban van egy Wartburgom,de az csak dísz,kivonva már rég,kézifékje annak is befagyott ,ezért télen mindig sebességben hagytuk kézifék helyett.
A-B van,kocsim nincs eggyelöre,biciklivel járok melózni már 14 éve,főleg ilyen benzináraknál!
Gyalog volt csak kiengedte a kocsit.
Thomas látom reggel van nálad.
itt csak -5
jó volt csúszkálni kicsit a kocsival. Beértem volna 7-re az irodába, ha nem ragad be a kézifék az udvaron
Jók ezek a tök csupasz terek. Kafákat lehet csapatni.
Pupu nálad van nagy tér, mi?
Kiengedted?
Kocsid nincs, és ha jól tudom jogsid sem rá. . .
Motorral voltál.
Itt még esik,mikor lesz már találkozós jó idő?
Jó reggelt. Fátyolfelhős hó mentes -10fok
Olvass vissza pár oldalt és észreveszed feltűnt e valakinek. Konkrétan nekem.
Jó reggelit,itt van vagy húsz centi.Én ráhagytam asszonyra,majd ha kimegy cigizni,elkotorja.Láttam egy Babettást,bátor fiú volt,igaz mindkét lába lent volt az úton,jobb a biztonság.
Most hogy jöttem dolgozni,az egyik mellékutcában ki akart tolatni egy autós,kiengedtem mert udvarias vagyok,hát örömében az utca túloldalán álló kocsinak tolatott!Mire intettem már késő volt koccant,de elment,lehet észre se vette.
Jó reggelt!
huszonhét zsigamilliárd köbkilóméter hekktópaszkal hó esett.
Ki a dágványnak van kedve havat lapátolni korán ződhajnalban. . . .
Én a mai napig sem szeretem a Fabia-t. Teljesen érzelemmentes letisztult bizbasz- Belül is. . . Nem rossz, nem rossz, de a jó nagyon nem ilyen. . .
Viszont elvisz A-ból B-be.
Én így csináltam.
elment a kocsi, és ezerrel ment a másik kocsi keresés.
Ugyan válogattam, válogattam, de. . .
sürgetett az idő.
kopromisszumot kellett kössek.
olyan kocsit amin látszik, hogy törve volt nem szívesen veszek, de.
úgy tűnik normális kasznimunka volt. Ez járt átvizsgáláson is.
Rendben volt, hát megvettem.
Mennyibe lenne a motor felújítás, hogy ne egye?
Ha jól sejtem kb. egy büdösnagy bmw átírásából és első szervízköltségéből a mostani kocsidat kilakatolják, rendberakják a motort, és még marad is üzemanyagra.
Nincs valakinek kidobásra szánt hátsó gummája? Amin még van egy kis profilmélység?
Reméljük