Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De van 4 win7em és nem tom melyik van fent
nem tűnik el!
Morgen!
amikor lehoztam pestrol,akokr 6-7-re jott ki az ut.szoval hosszu tavon jol fogyaszt,csak rovid tavon szar.
Ha berakom a win7 telepítő lemezt és javítást csinálok akkor nem tűnnek el az adatok a rendszerről ugye?
Honnan szerzel 189 Ft-os gázt?
Már nincs meg a citrom. most toledo van.
munkahely elott en is "kerestem a parkolot" a sok oregasszony meg szornyulkodve nezte a jardarol
akkor most kerjel gyorsan bocsanatot!
na megyek dolgozni
mar irtam aztan,eszrevettem,csak sorba haladok az olvasassal
itt mindkettő + 30 % fogyasztás emelkedéssel van
Voltam Sárváron kerekekért,még december végén. Háztól házig 480km,és kb 25-27l gázolaj fogyott az Omiba. Mondjuk 80-100 körül autózok. Ráérek,nem sietek sehová.
en most hetvegen meg befejezek par csinaositast rajta (ulesfutest raok bele,par belso festes),aztan kov hetvegen par kulso festes (tukrok koruli muanyag),es igy korrodalodva meghirdetem.ha leviszik,elviszik,ha nem,nem.ha fel even belul nem viszik el,akkor elmegyek gidahoz,es megcsinaltatom vele a korrodalodast.aztan addig veszem az olajat a szivem szakad meg erte,mert imadom,de muszaj.ma is 10 centi ho csucsult rajta,es pocre indult.csak egy ajto(hatso) volt befagyva.
92-es 1.4-es ABD motorkódos központi befecskendezős 44kw-os Golf3
Nem rossz kocsi,baja nem igen volt.
Citroenetek volt.
100-200bol meglenne az osszes javitas rajta(kaszni+motorfelujitas),de ez az auto full popec allapotban is 400-at er.megerne rakolteni a felet?nem.es akkor is maradna a fogyasztas 8-9 lityi.
Az tényleg sok. Hányas golf? A mi toledonkba golf motor van, 1.6os.. akkor lehet nem hülyeség,amit olvastam teszteket,hogy annyit eszik? De mondom 6ba megáll a mienk...
Vicus lábacskájára pihepuha kis szőrmemamuszt kell húzni vezetés közben.
Sanyit kérdezik hogy mennyit fogyaszt az új gép.
S: Te nem is tudom mert nem számolom. Talán két kannával öntök bele havonta?
K: És mekkora a kanna?
S: Nem tudom de jó nagy hogy sok férjen bele.
K:
K: Jó akkor úgy kérdezem hogy mennyivel ugrott meg az Ikarusz fogyasztása?
Többet soha gázos autót!
Nekem volt 535i E-34-es gázos! Brutálil 20 liter gázból,és tutin bemérve. Mellette autópályán nem nyújtotta azt a teljesítményt.
Akkoriban sokat jártam ki a németekhez.,Kb hetente.
Bár még az évente 2-3000km erejéig elment volna ez is. Volt olyan,hogy két műszaki vizsga között volt 3600km,pedig az 2 év.
A gáznál a 10% konkrétan hülyeség. (biztosan tudom) Egy 10 litert fogyasztó autónál gázból 12-14 L fogy.