Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suli?
Mindenkinek!
Szia!
Hát lehet hogy szűk lesz a keresztmetszete! Elég vékonyka.
(Bár nem nagyon értek hozzá.)
Esőben tényleg jó,de valóban csak túrázásra lehet használni.Elég hamar túlmelegszik és csúszik.Ne nagyon próbálj vele döntögetni.Vagyis óvatosan lehet,én voltam vele a H.ringen is,közel a széléig ki lehetett dönteni,de végig csúszott,bizonytalan volt.A Mátrában meg végig paráztam mert nem éreztem a határait, mit tud országúton és nem volt SOHA határozott visszajelzése.
nah itt a kép a csapról ami fent volt, és lehet,hogy még lesz is ( a múltkori ,művészi kép miatt,amit leszóltatok )
és te tudsz nekem párba venni a 17-es elsőre meg a 18-as hátsóra?
párban nem annyira baszod
de egyedül sem http://www.r17.hu/index.php?pa...
de drága....
polír vázas exupot!
Most akkor te egy exup motort keresel vagy?
a pilot road 1 nagyon jó és esőben is jó
Sziasztok!
Keresek Fzr-1000 exupot 1989-1990-est piros fehéret,de csak polírt.
Ha valaki tud ilyet engem érdekelne.
06302436784
Üdv
jólvan Sanyi de Pupunak csak supersport kell
Akkor HAJRÁ ZSOLTI!
én meg azt szeretnék.Continentalba.
Akkor valószínű elégett egy kábel,és nem kap a trafó sem.Át kell nézni a vezetékezést.
még nem,de multkor előszőr a cdi-t cseréltem,majd a trafót,indult is és ment rendesen,utánna lefüstölt az ac pumpa,és azóta nincs szikra a 2-3 hengernél
Az enyémen is túra gumi van,nagyon jóóóó!
Ilyen!
Uff barátaim! mizu?
Sziasztok! Ma akkorát szívtam,de megspóroltam 15 ezret.
Tavaly ősszel Sikonda,és Pécs környéke volt terítéken. Péntek-szombat-vasárnap. Szombaton egy egész napos gurulás volt látnivalókkal,szép helyekkel. Este meg grill,söröcske stb...
A gyújtásmodul mellett van a biztosíték tábla,onnan kapnak tápfeszt a piros trafó kábelek,van egy biztosíték Ignition felirattal,ott keresgélj,leesett vagy leszakadt piros kábelt,esetleg csak kontakthibás,le kell húzni,meg visszadugni néhányszor.Én kicseréltem az egész bizti táblát,nem bíztam benne.