Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az a két ász az nem annyira ász szerintem de kívánom hogy szerencséd legyen. (sajnos a tizenakárhányéves többrendbeli autócserélgető pályafutásom alatt megtanultam hogy ha egy kicsit is talpraesett az eladó, akkor rengeteg trükk van arra hogy az eladó a Magyar jogrendszer szerint széttárhassa a kezeit és sajnálkozva ne fizessen semmit)
Ha szerencséd van akkor az ember megijed és visszacsináljátok a boltot, ha nem akkor sokáig tartó szarakodás veszi kezdetét. (sajnos tapasztalat)
de jó hogy ezt ide raktad! már én is gondolkodtam hogy kéne az enyémre egy túra plexi de nem tudtam honnan lehetne szerezni.
Köszi, de itt nincs az enyémre való sajnos. :(
KÖSZI!
Nem tudjátok hol lehet olcsón plexit szerezni FZR 250R 3LN-re?
ebay-en csak sötétet találok, de nekem színtelen kéne.
Ez nem exup hanem (valószínűleg) üzemanyag ellátási probléma.(de így látatlanban nem tudom megmondani)
P071-nek meg:
ok,akkor mi van az OBD-vel?errol egy rohadt szot nem beszeltunk.az OBD ki van kotve,barmifele adat kiolvasas lehetetlen.akkor mar 2 asz van a kezemben a per kimenetelet illetoen.meg ha arra hivatkozik is,h torve volt,mondta,nem szolt se a kamu 56.000km-rol,( sot valtig allitotta,h ez igy van),se az OBDrol.
már akinek van.
Ha esetleg szoktad olvasni Totalcart akkor tudhatod hogy a futásteljesítmény bizonyítására esélyed sincs. (egyébként javaslom megkérdezni ott az autójogászt! Írd meg neki hogy mi van. )
viasat 6 toyotával az északi sarkra ez komoly rész
"ekkora karambolnal meg tuti kinyiltak,csak megjavitottak"
A kollégám BMW-jében sem nyíltak ki amikor telibenyomta a lámpaoszlopot mert már előtte bent volt a hibajel az ECU-ban.
kihangsulyoztuk,h legzsakok nem nyiltak.ennyi.ha tudtam volna,h nyiltak,nem veszem meg.+ meg mindig ott van a joval nagyobb futasteljesitmeny,mint ami az adasvetelen van.
az adasvetelin nincs emlitve,h az auto torott volt,kiprobaltam,stb.csak annyi,h a szerzodesre a ptk ide tartozo resze vonatkozik.
Csakhogy a harmadik eset szokott lenni (mint Feri írja): Nem nálam, de tudható mert én is így vettem hogy az autó eleje törött volt és javították. És nem részletezi hogy mennyire mert ő sem tudja pontosan. A tényt közölte és innen a vevő felelőssége eldönteni hogy elfogadja ezt a tájékoztatást vagy saját maga kezd vizsgálatot hogy tisztában legyen a tényleges állapottal. (ami legalábbis számomra egyértelmű, hogy alapban sem veszek szervizes átvizsgálás nélkül kocsit, nemhogy akkor ha kimondottan felhívták a figyelmemet hogy az autó sérült volt)

Holnap megyek felétek
Meg csepelre.
legzsakok nem nyiltak! es itt ez a lenyeg.+ az adasvetelin is ott volt,h 56.000Km-rel vettem.a szerelo kozolte,h lof.szt,minimum 256.000km.mar ez magaban megeri egy pert.az,h mondta,h torott,es szepen el lett dolgozva egy dolog.az,h totalkarosra volt torve,egy teljesen kulonbozo dolog.
Ilyen adás vételekre nem vonatkozik az, hogy 3 napon belül meggondolhatod magad, visszaviheted? Szerintem lényegi nagyobb hibák elhallgatása az nem megfelelő tájékoztatás. Magyarán átverés.
Szia Ábrus!P071 írta hogy neki is te csináltad a mocit (FZR-250 3LN)! Probléma -Magas fordulatszám után berakva üresbe leáll!
Vissza indul de nem veszi a lapot, csak gyertya tisztítás után.
EXUP beállítás lehet?Fölső bowdenben 3 szál szakadt.
hát kemény eset ez mindenképp ügyvéd kell.bár szerintem az eladónak is érdekében lenne peren kívül megegyezni.
Még annyi hogy esetleg akkor lehetne fogást találni az emberen ha: aránytalanság akkor állhatna fenn ha a sérülésmentes és a sérült de javított (piaci) ár nagyon távol állna egymástól, azaz a sérült de javított autót (ami értékcsökkent ugye) sérülésmentes áron vagy drágábban adták volna el. (ebben az esetben ez sem áll fenn, mert az ár nem volt magas és az eladó még engedett is az eredeti árból)
Nem biztos. Pl.:

"Koccantak, az eleje kicsit összetört, nem volt nagy, lufi se nyilt, motorháztető sarka, egy lámpa, zárhíd, lökös sérült, hűtőt cseréltek. Rászaladt az öreg egy vonóhorogra, tudod nem jól látnak már nem olyan a reflex mint fiatalon egy ilyen sportgépnél,kivel nem fordul elő ilyen. Dehát 10 éves nem szalon állapotú, látod szépen javítva, más baja nincs." Ebben a verzióban szólt, de a sérülés mértéke az elmondottakból gyenge, ez kimerítheti a megtévesztést, és az eredeti hiba elhallgatását, ami lehet peralap.

De így: "Szépecsém, a vas csukva volt, nem kicsit, nagyon. De látod elkészültünk vele, szem nem marad szárazon olyan fasza lett minden illesztés, de mondom összecsukták csúnyán" Ez viszont már elég korrekt sérülést feltételez, felhívás keringőre, ha bevállalod. Ekkor nem hiszem hogy pert fontolgatnék. Első esetben tuti. Főleg ha vázsérülés meg se lett említve és a szövegkörnyezet se utalt rá. Akkor bizony csúnyán át lettem baszarintva.
mint mondta a legzsakok nem nyiltak.ekkora karambolnal meg tuti kinyiltak,csak megjavitottak.
de van ujabb fejlemeny.kozben felhivott.kiderult,h rohadt mod nem idos hazaspartol vette,hanem kereskedotol.a kereskedo mondta,h ez egy idos hazaspare volt.o egy szerelovel atnezette,es mindent rendben talaltak.fogalma se volt arrol,h milyen allapotban van az auto.hallatszott a hangjan,h igazat mond.ettol fuggetlenul akkor is vissza kell vasarolnia,mivel az nem mentesiti,h nem tudott rola.annyiban maradtunk,h o is utanakerdez ugyvedtol,es holnap este beszelunk.
Épp akartam is mondani hogy a mostani kormányod mintha kicsit keskenyebb lenne
Én úgy gondolom, még ha nem is mondja . . .
Ha a vétel időpontjában megfelelne egy műszaki vizsgán.
futómű fék rendben van, és eredetvizsgán is megfelel, akkor . . .