nemtoom mennyi lenne. majd akkor utána nézek.
A kocsinak 2 gyári kulcsa volt. Az egyik sarokcsiszolóval és vasvágó fűrésszel meglett barbárkodva, és az került a bicskakulcsos témába.
Most meg fogom majd próbálni úgy kivenni a másik eredeti kulcsból az immo chip-et, hogy nem basszam szét a gyári kulcs házát, és egy kínai bicskakulcsos cucchoz való szárra másoltatom rá az eredeti Fóbia kúcsot. Így megmarad az eredeti Fóbia kulcs immo nélkül + lesz egy második bicskakulcs is. Így össz 3 kulcs lesz 2 immo chip-vel.
Jó, mert egyébként elküldtem volna neked a Fóbia kulcsát, hogy kopiztasd nekem pls, de akkor inkább nem, hanem veszek kulcsszárat és arra már tudják itt is kopizni. . . .
vittem.angliabol rendeltem postaval egyutt 2000Ft-ert 2db szarat es 2 hyundai emblemat(meg az accenthez rendeltem a kozpontit,es atraktam ebbe). tehat egy kulcsmasolas nyersanyaggal 2000Ft volt. de mivel amikor vettem,kaptam hozza 2db audi/vw kulcsszarat,ehhez mar nem kell vennem kulon.
hmm.82.de reg is volt.engem akkor mar egyszer bezartak az autoba, meg otthagytak a bolt elott. probalkoztak emgszabadulni tolem,de kiirthatatlan voltam
De szépp idő volt ma!
Haverokkal gurultunk egy 200km-t a Mecsek felé.
Jó sok motorossal találkoztunk. Volt, hogy 20an jöttek egymás után.