Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.
Ok köszi.
Javaslat a bajodra pl.: tőcsavar vagy esetleg menetes szár aztán a méretre vágása.Ja és nem kell ezeket szarráhúzni max 20 Newton
Mert ritkán vagyok fenn főleg itt.
Nekem nincs sok alkatrészem.Tudom ajánlani öt robogótuning.hu vagy esetleg javaslat : melegítés ,nyújtás, hűtés. Esetleg darab csővel spannolni.
Köszi a tolmácsot!
Paraméterek? Átmérő, hossz, menet emelkedés?
Én annak idején kérdeztem itt (képekkel dokumentálva) azt aki robogószervizes de semmi válasz sem jött.
Hú baszod, te robogó szervizes vagy, és csak most szóltok?
Honda Dio (AF 18-27) első teló felújító készlet kellett volna, de nem volt sehol. Esztergáltam bele perselyt, meg dűznit, de a rugók is annyira el vannak már gyengülve, hogy összeül az eleje...Lehet kéne új rugó...
Tudod az van hogy beraktam még a gyári rugóstaghoz egy 30mm-rel hosszabb csontot és még teljesen előfeszített rugónál is összeült 2 személlyel. Kellett egy 20mm-es és azzal lett jó.
Áttételes himbamechanizmusról beszélünk ami nem csak 2 csuklóponton mozog.
azaz
fedőnéven :tőcsavar
oks
Te mint robogós mester. nincs véletlen álló hengereshez egy hengert és hengerfejet lefogató szárad?
eltörtem mikor húztam megfele a csavart..
Nem szelep hanem a szelepet vezérlő motor!A bal faridom alatt van (egyszerűbben az húzkodja a bovdeneket amik pedig a szelepet a kipuba!) a szelepnek és a bovdeneknek semmibaja könnyedén járnak + szétszedtem őket kipuceráztam és bezsíroztam.
Köszike!
exup szelep
vaterán van bontott FZR 1000 EXUP. rákérdek megvan-e az exup motor, működik-e, és mennyi.
ha válasz jön, szólok.
Ja elfogytak benne a műanyag fogaskerekek és már ellenőrizni sem tud mert megszorult.Már kikötöttem úgy,hogy kell egy másik.
mostanába nagyon sokszor látok busákat és egyre jobban kezd megtetszeni
na ez lehet látod
ócsó motrot valaki? link

akkor úgy mondom, hogy a munkaerő piacon vagy multinál fiatal.