most én is benyaltam kell kölcsönkérnem 35e ft ot mert nem tudom mikor kapok pénzt és ez az első vezetési részlet. be kellett fizetnem 1 csomó szart és elment a jogsipénzem.
nem meglátni kell.
megcsinálni.
havernak a 20X20-as zártszelvényből épített garázs rászakadt az Ignisre. Nem hegesztett, hanem kapupántcsavarral fogatott, hogy mobil legyen.
HA hajtogatóst akarsz mint amit Ádám mondott, a 20X20-as zártszelvénynél kisebb, könnyebb anyag kell.
(az ignisnek épített garázs nyílván nagyobb mint ami a motornak épülne, így lehet neked nem szakadna össze)
dehogy... ezt bírnia kell szerinted a kölykök minek vennének ilyne terepes-vagány robeszt, ha nem gyakni? csúnya lenne, ha gondot okozna neki, egy magasabb padkáról leugrás, vagy hasonló. Sőt, legjobb reklám
megcsinálni.
havernak a 20X20-as zártszelvényből épített garázs rászakadt az Ignisre. Nem hegesztett, hanem kapupántcsavarral fogatott, hogy mobil legyen.
HA hajtogatóst akarsz mint amit Ádám mondott, a 20X20-as zártszelvénynél kisebb, könnyebb anyag kell.
(az ignisnek épített garázs nyílván nagyobb mint ami a motornak épülne, így lehet neked nem szakadna össze)
Unokabátyám is elég nagy marha.
"Beszéltem jó pár egyeddel de a gondolkodásuk kétségbeejtő"
http://www.idokep.hu/radar
de miért?