Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyentett én is nagyon szeretem amit küldtél , , ,Csak álandoan legyen mindig más
Lehet még nem vagy elég érett hogy felsőbb szintre lépj
Jó jó, de a kutya az családtag a marha meg nem annyira.
Sznobok? Nekem a 82-es tetszik a legjobban.
amíg marháink voltak azokra nem költöttünk ennyit, ez meg még hasznot sem hoz
asszem én kikúráltam volna....hamar túl lett volna az élet-veszélyen
Még várhat ha nincs útban.
semmi keveredés! ennek az öreg vasnak a nevén kívül semmi köze hozzájuk.(szerencsére)
Náluk a Goldwing az 1,5-ös hathengeresnél kezdődik de inkább az 1,8-as (és lehetőleg új) számít. Ha esetleg valaki ilyen öreget lát, azt csak akkor veszik észre ha úgy néz ki mint egy túldíszített giccses karácsonyfa. (és beállhat a sor vége után valahova)
Én naiv elkezdtem infót kérni (úgy mint itt mi szoktunk) olyan helyeken ahol kimondottan ezekkel foglalkoznak. Kb szarba sem vettek, semmiben sem tudnak segíteni (itt) mert azonnal aktiválódott a "GW 1,5-től létezik" szabály.
Sehol és senki sem akar hallani arról hogy voltak elődeik is.
Beszéltem jó pár egyeddel de a gondolkodásuk kétségbeejtő.
Kb. háromszázezret. Egy FZR árát....
gondolom nem font-ra gondolt a múltkor mi csak egy kis karbantartást végeztettünk a kutyuson, ki kellett vágni a szőrét a fülénél meg ki kellett pucolni, kis kenőcs rá, miegymás, 50 körül hagytunk ott a 2 kutyára
és ott voltunk 1 órát se...
300 mit, ezret?
miért is?
mesélj
nem mindenki olyan jó fej és érdeklődő mint mi..
miert?
amugy a 3. alkatresz meg nem jott meg ,mi legyen?elkuldjem a masik kettot anelkul,es majd utana ha megerkezik,v varjak emg ra?
Na tessék, mibe keveredtél...
Kissé elmélyedtem a Goldwingesek világában az utóbbi pár napban. (telefonon-személyesen-Goldwing klub oldalán+neten)
Konkrétan a gyomrom kevereg tőlük.
Kb. annyi is van a blokkba.Ergó ha annyit kitekersz ,hogy a hengerfej fölé érjen + a két anya is akkor kevés lesz.
Sanyi még mindig sehol...pedig nagyon várom már az infót
Helló fiúkák!
Én az elmúlt évben kb. 300-at költöttem a kutyára, de szerencsére már jól van...
na én húzok szunyálni. Cakát !
ok.
örülök neki!
csere

örülj neki, hogy nem szedted ki a menetet az öntvényből
mert ha így akarod, akkor az lesz legközelebb
egyébként egy ilyen tőcsavarnak milyen hosszú a menete? Arra gondoltam, hogy kijjebb tekerem, és kap egy anyát. Igazából a teteje tört. kb. 7-8 mm mindössze.
Már csak az kellene, hogy a hátam engedje, hogy görnyedjek a robogó mellett.