Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem így működik. Kell egy főtengó fordulat és egy kerék fordulat jel, és a 2 arányából kiszámolja 1 pillanat alatt, és azt írja ki.
Legalábbis az utólagos ilyen.
De ez így jó is, mert mindig azt mutatja, amiben vagy, és onnan tudsz kiindulni a számolásban.
Amibe belehet kötni azon már van nem?
es mi van akkor,amikor veletlenul kiugrik a valto? vagy epp megallas utan, pl leallitod a motord,es valaki odamegy,es elkezdi kapcsolgatni?te meg ugye bekapcsolod,valojaban mar 6.-ban vagy,es elkezded lepakolni uresbe.eleg sok problemat vet fel ez a megoldas.
sötétben szépen világít
és miért is jó az a fokozat kijelzés? Én eléggé fölöslegesnek tartom..., de ettől még lehet vkinek hasznos
a váltókarra egy kapcsoló, ami a le és a fel mozgást is érzékeli.
kuplung karra (vagy pl. 600-nál a bowdenhez v.hol) szintén egy kapcsolót. a váltóról jövő jel billent egy BCD számlálót le és fel.
valahogy belekóperálni (megoldható végülis) plusz egy kaput ami csak akkor enged léptetni ha a kuplungról is jött jel. (kuplung nélküli váltásnál így nem működne, viszont kiküszöbölnénk, hogy akkor is billetcse a számlálót ha csak véletlen megrúgod a váltókat, vagy hozzáérsz).
kell egy számláló, egy 7 szegmenses kijelző meghajtó.
ami gáz, hogy 1-es lefelé, többi felfelé.
így szerintem csak 2-est jelez, és fölötte.
de, ez már elég. szerintem . . .
macera megcsinálni, és főleg bekötni.
10 szegmenses kijelző, és egy kis vezeték.
én hozok fele ennyiért is. Valaki?
sztem a mienkre nem lehet bekotni.nincssemmi visszajelzes a fokozatoktol,csak az ures. esetleg ha minden fokozatra nyomsz egy visszajelzot,talan,de az meg akkora munka,h iszonyat.ha egyaltalan kivitelezheto...
van rajta.egyszerre kell nezni a sebesseg es fordulatszammerot
na ugyanigy indult el az enyem egy oraja kb
motoroztam egy jot itt a varosban,szoktattam a nepet a latvanyhoz.tetszett nekik
7.3 a fogyasztasa most.keptelenseg levinni 6-ra ez ilyen,kivanja.mondjuk kicsit megijedtem,mert elkezdett kerepelni masodikban kb 7000-nel.eloszor csapagyra tippeltem,de lehet csak a tank muanyag boritasa. mind1.meg megy.aztan majd ha kirohad,johet a blokkcsere...
es olyan joooooool tapadt az uthoz,olyan jo volt!bar annyira nem dontottem,de megis.
olyan nekem is jól jönne.
Gyulám van ötleted?
Nekem meg fokozatkijelző kellene az Fz-re
Zsóti!
Na szevasztok,van itt néhány kép Szentesről.Van itt GW-is Ábrusnak
már én is javasoltam neki a telefont mint az információszerzés hasznos módszerét.
hidd el (ezt a Zsolti is megerősíti majd, mert valahova kűfődre ment pár hónapja valakiért) ha sokat kell vezetni, mocskos kényelmes, hogy ki tudod nyújtóztatni a lábad, kicsit tudsz bokát pihentetni. (egy céges Focusunkba volt. Kellemes volt pályán)
Egyébként ahhoz képest, hogy milyen kicsi befektetés, az autó eladási ára máris jóval magasabb. (tudom, most nem adja el, de egyszer elfogja)
Mivel ez nem titkos információ ezért én már rég megtettem volna a helyedben. Régebben fél órákat értekeztem telefonon Szilveszterrel mikor még az XS-sel nyomultam, feltúrt nekem mikrofilmről olyan adatokat amit mások nem tudtak vagy nem akartak megosztani velem.(szervizek, többek között a Yamaha Hungária sem hogy fulladnának meg )
Mondta azt is, hogyha bármilyen régi motorhoz kellene alkatrész akkor keressem nyugodtan, mert az USA-ból be tud szerezni sok mindent ami általában nincs már sehol. Tudja hogy sok öreg motor áll a garázs mélyén évek óta mert nem lehet beszerezni hozzá ilyen-olyan alkatrészt pedig ő lehet hogy tudna segíteni ebben.
És mindezt úgy, hogy sosem találkoztam vele személyesen.
Tempomat fábiába! És még engem buzerálnak egyesek hogy öreg vagyok mert vettem egy GW-ot!
tempomat
Be is szereli. Szeged asszem.
Nekem annyira alap, hogy nem lehet beletenni
Szasztoook mára vége! Mizu? Kéne szerelnem a kicsit, anyum vett gyertyakulcsot hozzá amivel elvben jobban kitudom szedni a gyertyát, tök jófej az öreglány ha valaki erre motorozik akkor beugorhat! Sanyi eltűnt, pedig reméltem, hogy mondd Nekem valami jót. Ha nem jelentkezik akkor felhívom a céget.
Ti voltatok valamerre?