Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és az mellett hogy célszerű a külső pumpa, alacsony nyomású cucc kell, amit karburátoros kocsikhoz ajánlanak.
Ez amit linkeltél 6,5bar-ral tolja az anyagot. Lehet a főfúvókád a kipufogón jönne ki ha bekapcsolnád.
Nem biztos, hogy jó lesz olyan amit az üzemanyag tartályba kell tenni. cikkszám alapján kerestem rá
Ez az amit én sem tudok hehe.
Fater szerint a lényeg h 12V legyen, és benzin menjen át rajta
egész konkrétan ezt ajánlotta: http://www.grando.hu/audi-faw-...

De erről a javitó készletről jó tudni, még nem hallottam róla.
Nem "u"-i írtá, hanem "q"-t... egyébként jó kis torrent oldal, be is mentem.
Csak azért kérdeztem, mert a mechanikához létezik javítókészlet
Vmi hasonlóra gondoltam én is. A lényeg h csere.
Kösz szépen a segitséget!
valszeg lyukas a membrán, de majd más is diagnosztizálja
Hát a jelenség kb annyi, h gyújtás ráadásnál csúnyán hangosan berreg a pumpa - tehát nem a megszokott effektekkel, lehet belül elmozdult, levált vmi? - és nem is szivja meg magát, csak kb 3-4. próbálkozásra.

Majd kerülgetve vele, pár km után olyan mintha kifogyna a nafta és leáll. Majd megint jön a berregtetés, de mostmár többször kell ráadogatni a gyújtást, és kevesebb ideig is tud menni utána.

Elsőre úgy gondoltam h csak a szűrő miatt szarakodik, azt cseréltem is - rá is fért -, de a probléma nem oldódott meg. Tehát megyünk tovább a benzin útján.
Nekem 15k-ért akartak bontottat adni, ez lehet akár reális is, de én sokallom.

Mi a hibajelenség, mert lehet javítható.
töröld ki a sportmotoros szarságot a böngészőből, mert nem kell a www sem és megkapod a céltárgyat

már megint szerencsétlenkedik az oldal
Csak neked: microbit.eu
És ez mi? Mert nekem ilyen műhódvevő izék jöttek be...
Hali!
Fel tudtok homályositani?
Úgy néz ki elhalófélben van a benzinpumpám, és cserére szorul.
Viszont azt nemtudom, h feltétlenül (90-es,600as)fzr-be való pumpa kell-e v megfelel más is. Fater mutogatott már autoba valót is, ami méretben jó lenne, én viszont nem vagyok benne biztos h ez igy okés, mert gondolom nem poénból van tipus évjárat, stb-re kategorizálva.

Szal ha vki ezzel kapcsolatban tud okosat, és meg is osztja velem, azt megköszönöm. Vagy ha valakinél porosodik 1 felesleges, még az is szóba jöhet.

További szép napot!
Ezek az agyrém első teleszkópok semmire sem jók,de szinte minden évben csinál valami hűlye milliomos egy ilyen baromságot,hogy csak neki legyen ilyen.Régebben még a gyárak is próbálkoztak ilyesmivel.
Köszi!
ja, közérdekű közlemény:

a qbit-en /pont eu/ szabad a regisztráció
Beszéltem vele, nem most vasárnap megyek, majd még pontosítunk.
OK csak én sokallottam 1 kicsit
Nagyon a tűréshatáron még belefér.