Ja, és az mellett hogy célszerű a külső pumpa, alacsony nyomású cucc kell, amit karburátoros kocsikhoz ajánlanak.
Ez amit linkeltél 6,5bar-ral tolja az anyagot. Lehet a főfúvókád a kipufogón jönne ki ha bekapcsolnád.
Ez az amit én sem tudok hehe.
Fater szerint a lényeg h 12V legyen, és benzin menjen át rajta
egész konkrétan ezt ajánlotta: http://www.grando.hu/audi-faw-...
De erről a javitó készletről jó tudni, még nem hallottam róla.
Hát a jelenség kb annyi, h gyújtás ráadásnál csúnyán hangosan berreg a pumpa - tehát nem a megszokott effektekkel, lehet belül elmozdult, levált vmi? - és nem is szivja meg magát, csak kb 3-4. próbálkozásra.
Majd kerülgetve vele, pár km után olyan mintha kifogyna a nafta és leáll. Majd megint jön a berregtetés, de mostmár többször kell ráadogatni a gyújtást, és kevesebb ideig is tud menni utána.
Elsőre úgy gondoltam h csak a szűrő miatt szarakodik, azt cseréltem is - rá is fért -, de a probléma nem oldódott meg. Tehát megyünk tovább a benzin útján.
Hali!
Fel tudtok homályositani?
Úgy néz ki elhalófélben van a benzinpumpám, és cserére szorul.
Viszont azt nemtudom, h feltétlenül (90-es,600as)fzr-be való pumpa kell-e v megfelel más is. Fater mutogatott már autoba valót is, ami méretben jó lenne, én viszont nem vagyok benne biztos h ez igy okés, mert gondolom nem poénból van tipus évjárat, stb-re kategorizálva.
Szal ha vki ezzel kapcsolatban tud okosat, és meg is osztja velem, azt megköszönöm. Vagy ha valakinél porosodik 1 felesleges, még az is szóba jöhet.
Ezek az agyrém első teleszkópok semmire sem jók,de szinte minden évben csinál valami hűlye milliomos egy ilyen baromságot,hogy csak neki legyen ilyen.Régebben még a gyárak is próbálkoztak ilyesmivel.
Ez amit linkeltél 6,5bar-ral tolja az anyagot. Lehet a főfúvókád a kipufogón jönne ki ha bekapcsolnád.