Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeptember 15-16. Pap sziget:

-Fábi
-ATI
-Ábrus+né (alapban Frével de közkívánatra akár GW-gal is lehet)
-Pupu+né (meg a Béla meg a nője)
-Gidáék
-gab200gab200+né
-csöviék
-Gyuszkó is megy Katival.
Elkerülte
Ú bazz. Megtalálja az a csatornafedél a motorost...De az autó is jól nekiment a fának.
durva!

Jó reggelt !
Jó reggelt
Mikor kedden jöttünk haza Pécsről megálltunk fagyizni D.földváron ahol szoktunk.
A terasz szélén háttal ültem a parkolónak amikor beállt szinte a tarkómra egy sportmotorféleség. Nem fordultam hátra mert még azt hinné a pilóta hogy érdekel a gépe és elbízná magát de láttam hogy T.nejem erősen tágra nyitotta a pupilláit.
Mivel velem szemben a bazinagy kirakatüveg volt így láthattam én is a jövevényt: egy szemtelenül fiatal (huszonévei elején járható) és minden tekintetben rendkívül csinos,derékig érő hajú szépség szállt le valami bordó sportgépről. Vele majdnem egy időben jött egy kicsit idősebb srác kocsival (valami Astraféleséggel) és együtt bementek sütizni vagy fagyizni.
Mikor jöttünk el azért megnéztem hogy mivel jött, hát egy olyan bordó R1-gyel mint Motorinoé,csak ezen még rajta volt a gyújtáskapcsoló tetején a védőfólia.
Valamiért egyből te jutottál az eszembe.
(Na jó, azért érdemes megemlíteni, hogy ez a motor főként Ábrusnak és Pupunak köszönheti az életét, úgyhogy ha valamit tanácsolnak, vakon megbízhatsz bennük)
Azon gondolkodom, hogy soroljam-e... De inkább röviden tömören: amikor hozzám került szép volt a fényezése és kb ennyi. Azóta ezen kívül könnyebb lenne felsorolni azt, hogy mi nem lett rajta lecserélve, mint azt, hogy mi volt a problémás...
És igen, tudom, 10 emberből 11 megpróbált lebeszélni, de megkötöttem magam, hogy márpedig ő marad.
Most ott tartunk, hogy valahol belül elfogadtam, hogy mégiscsak egy huszonéves gép, sajnos az hogy itt-ott előjön valami, a világ legtermészetesebb dolga.
És amikor látok lányokat vadiúj gixereken, akkor is azt érzem, hogy nem vágyom többre, büszke vagyok rá, hiszen itt van és az enyém, amit annak idején sose hittem volna.
Áúúúú!
Bár közben az ETZ-ben volt vagy 100e km mikor eladtam (47e-rel vettem)
neked mi volt a gond?
nagyon csalódott vagyok,nem is látom a kiutat a problémából,elkötöttem az asszony zx6r.jét délután...mentem szfvár-sukoró-velence-pusztaszabolcs-adony-dunaújváros-perkáta-szf
vár kört...1óra 18 perc alatt ...azt hiszem kikormoltam:-)
tényleg bánt,hogy minden apró szarságot egyből cseréltem rajta,mindenből minőségit kapott és most egy olyan hibába futottam,hogy:ha nem oldja meg a relé és az ignition modul cseréje a dolgot,akkor nincs tovább...azt se tudom kihez vigyem...aztán ott van még a lehetősége annak is,hogy elindul,de forralja vizet megint...
Pff.
2006-ban vettem Frét. Azóta beletettem ~7200km-t. (nem való nekem motor )
"Pedig jó voltam ehhez a kurva motorhoz... ... tényleg szerettem...és mégis így kibaszott velem..."

...csak mert nem is olyan rég (nagyjából 10.000 km-rel ezelőtt) szinte szóról szóra én is ezt ugyanezt mondtam ...
Kitartás, és meg lesz az eredménye
Ha majd találkozunk személyesen elmesélek neked egy történetet...
Megoldjuk. Távgyógyítani nagyon tudunk... A run kapcsoló milyen állásban van?
De, vesztett egy ipon értékű dobással
Szeptember 15-16 Pap sziget:

-Fábi
-ATI
-Ábrus+né (alapban Frével de közkívánatra akár GW-gal is lehet)
-Pupu+né (meg a Béla meg a nője)
-Gidáék
-gab200gab200+né
-csöviék