Mikor 500é szarakodott mi is cseréltünk relét és azzal se ment és ac csere lett, pedig az ellenállásértékek amit mértünk a tekercseken jó volt a membrán nem szakadt
Nézd meg az áthidalásos módszert amit gab-nak raktam be hátha valamelyik biztonsági rész szarakodik.
Csak tönkrement az önindító segédreléje,ennyi.
A gazdinak van óriási lelke,meg neked is,amikor ráköltesz egy csomó pénzt,kínlódsz vele sokáig hogy jó legyen! .
a kék/fehér-kék/fehér volt a ludas,egymáshoz kötöttem őket,tökéletesen indul
Köszi Neked és Andinak is a biztatást,köszönöm mindenkinek a jótanácsokat
Ég és föld a motor:
-kicseréltem a gázbowdent a régi mókoltról,az rövidebb is volt,most tovább tudom húzni a gázt
-200 km-es próbaút alatt kb.10-15%-os teljesítmény növekedést éreztem
-sokkal szebb a motor hangja nagy fordulaton
Ezt teszteld ha 11 lábas reléd van akkor ez a jó kiiktatási procedúra.
Gyula írta.
Na figyelj,mondom a hatástalanítási procedúrát:
1:olajszintlámpa és a szintkapcsolója fekete/piros és piros/fekete vezetéket összekötni.
2:indítórelé és indítókapcsoló kék/fehér vezetékeit összekötni.
3:Na most jön a robban vagy nem robban kérdés:a kormányon levő piros gomb(engine stop) ad + tápfeszültséget a kis modulra és a gyújtásmodulnak is, piros/fehér vezeték,ezt kell összekötni az ac-pumpa kék/fekete vezetékével,így direktbe kötöd,de a piros kapcsolóval le lehet állítani,és újra indítani.
4:Azüres (neutral) kapcsoló vezetékét is be kell még kötni a gyújtásmodulba,enélkül nem tudod beindítani:a világoskék vezetéket kösd össze a gyújtásmodulon levő kék/sárga vezetékkel,elméletileg ezzel kész vagyunk,bomba inaktiválva,hajtómű indul.
Nézd meg az áthidalásos módszert amit gab-nak raktam be hátha valamelyik biztonsági rész szarakodik.
Van valakinek tippje hogy hol keressem a megoldást?
AC relém van másik, azzal sem működik.
A gazdinak van óriási lelke,meg neked is,amikor ráköltesz egy csomó pénzt,kínlódsz vele sokáig hogy jó legyen!
Lelkük van ezeknek, én biztos vagyok benne...
Köszi Neked és Andinak is a biztatást,köszönöm mindenkinek a jótanácsokat
Ég és föld a motor:
-kicseréltem a gázbowdent a régi mókoltról,az rövidebb is volt,most tovább tudom húzni a gázt
-200 km-es próbaút alatt kb.10-15%-os teljesítmény növekedést éreztem
-sokkal szebb a motor hangja nagy fordulaton
Egyszerűen imádom!
Nem ijedtem meg,csak dolgozom,nincs gépem.nem ülhetek be este már Bogihoz netelni.
Egyébként ezen a hétvégén körülnézek Orfű,Abaliget környékén mi újság szállás ügyben. Majd jelzek,ha találok valamit.
Azért Csövi is kérdje meg Pap szigetet,és majd döntünk ha arról lesz szó.
Gyula írta.
Na figyelj,mondom a hatástalanítási procedúrát:
1:olajszintlámpa és a szintkapcsolója fekete/piros és piros/fekete vezetéket összekötni.
2:indítórelé és indítókapcsoló kék/fehér vezetékeit összekötni.
3:Na most jön a robban vagy nem robban kérdés:a kormányon levő piros gomb(engine stop) ad + tápfeszültséget a kis modulra és a gyújtásmodulnak is, piros/fehér vezeték,ezt kell összekötni az ac-pumpa kék/fekete vezetékével,így direktbe kötöd,de a piros kapcsolóval le lehet állítani,és újra indítani.
4:Azüres (neutral) kapcsoló vezetékét is be kell még kötni a gyújtásmodulba,enélkül nem tudod beindítani:a világoskék vezetéket kösd össze a gyújtásmodulon levő kék/sárga vezetékkel,elméletileg ezzel kész vagyunk,bomba inaktiválva,hajtómű indul.
Összetudnád foglalni nekem,akkor,hogy mivel próbálkozzak?
Köszönöm szépen!