Jani vitt mert autot sem volt már kelllemes vezetni . Eredmény 3 bordatörés , ebből 2 normális és egy olyan ami elég érdekes törést szenvedett , Plusz jobb oldali tüdő zuzodás. Nya ennyi kb . és elég szarul vagyok de lehet a 4 nap munka segitet ehez hozzá
Ilyesmi összegért sportgépben soros blokkal csak a bajt keresed magadnak. Menj inkább szerintem a GS-CB400-500 (az egy-kéthengeresek) vonalon mert abban nem annyira esélyes (anyagilag) pofára esni.
Gidáéknak is jó,elvileg csak beszéljük meg jóval előtte, mert mindketten dolgozunk,és előre kell tervezni,cserélgetni,munkát vállalgatni.
Ja és Pest környékére szavazok, h mindenkinek elég közel-távol legyen pályán is vagy aki akar mellékutazni annak is.
Nem volt rossz a tavalyi hely sem
Ma csavartam egy laza Pestet, a nap során 3x mértek rám, 2x Pest belterületen, 1x KKFháza után. Jó szopatós helyek voltak, közeledik a hóvége, biztos be kell szedniük a lét.
Úgyhogy vigyázzatok.
gpz 305 öt akartuk megvenni a kolégája mociát de mikor mentünk volna érte kitalálta hogy mégse adja el de köszi a tippet azokat is szoktam am nézegetni. zzr 400?
gpz 305 öt akartuk megvenni a kolégája mociát de mikor mentünk volna érte kitalálta hogy mégse adja el de köszi a tippet azokat is szoktam am nézegetni. zzr 400?
A BMW most egy kicsit visszamaradt a fejlődésben nem nagyon volt rá időm és macerás az első villa beállítás. Görbe minden fele. Lehet aknára futottak vele a Don kanyarnál... Jelen állapot áll fenn:
holnap megérkeznek a relék,akkor kipróbálok mindent,remélem jó lesz valamelyik megoldás...
azért az szégyen,hogy egy 100.000-es városban nincs rendes posta szombaton,Várpalotára kell elmennem,csak ott lehet átvenni...
Elméletileg a gyújtásmodul és ez a biztonsági relémodul,(meg az AC-pumpa is)egy 10 Amperes Ignition nevű biztosítékről kap tápfeszültséget,de ha kókányolták akkor ki tudja mit kötöttek össze-vissza? .
abban a dobozban is van biztosíték?
amúgy rájöttem,hogyan keletkezhetett a hiba:
a farok idomnál van négy biztosíték+ egy tartalék hely.Nekem a világításé(jobb szélső) át van mókolva a tartalék helyre(bal szélső).A mókolás nincs szigetelve,amikor a farokidomot raktam fel(vagy 10x,mert alá konzolt gyártottam),rövidre záródhatott,mert ki is ment a 20 A-es biztosíték.Ezt követően a világítás megjavult.Lehet ekkor baszott ki valamit a zárlat.
-Fábi
-ATI
-Ábrus+né (alapban Frével de közkívánatra akár GW-gal is lehet)
-Pupu+né 99%
-Gidáék
-Fábi
-ATI
-Pupu+né 99%
-Fábi
-ATI
Ja és Pest környékére szavazok, h mindenkinek elég közel-távol legyen pályán is vagy aki akar mellékutazni annak is.
Nem volt rossz a tavalyi hely sem
Fábi
ATI
Úgyhogy vigyázzatok.
Utána, vagy azután...szept végéig biztos jó idő lesz (különben is, viszek hősugárzót
Nem látom, hogy ki lenne javítva.
azért az szégyen,hogy egy 100.000-es városban nincs rendes posta szombaton,Várpalotára kell elmennem,csak ott lehet átvenni...
http://pedalkiraly.blog.nepspo...
amúgy rájöttem,hogyan keletkezhetett a hiba:
a farok idomnál van négy biztosíték+ egy tartalék hely.Nekem a világításé(jobb szélső) át van mókolva a tartalék helyre(bal szélső).A mókolás nincs szigetelve,amikor a farokidomot raktam fel(vagy 10x,mert alá konzolt gyártottam),rövidre záródhatott,mert ki is ment a 20 A-es biztosíték.Ezt követően a világítás megjavult.Lehet ekkor baszott ki valamit a zárlat.