Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,behálóztak.

70x120-ast raktak be.

Neked jól müxik? Bírja a strapát?
hálóval foltoztak be mint engem?
Sziasztok!

Újra itthon.

Megszereltek.
150ezer különbségből cirka 5000km-t elmegy a mia a zölddel
Kíváncsi vagyok mitől állt le,igyekezz! .
Kapjátok be! amugy jó reggelt!tegnap kész lett a busa,de nem mentem vele csak 15 km-t,mert besötétedett,meg jött a köd,ma ha jó lessz az idő próbaút,de lekopogom 99 % hogy jo tegnap is probáltam szárnyaltatni,de nem volt hely / 2. 190 km/h 3. 220 km/h /Majd megirom mi volt a problem. de most dolgom van.
vagy ez
link
csúnya a színe, a 60 lovas motor van benne, full fapad: se egy klíma, se semmi.
ha az ember nem tiporja, beégnek a szelepek mint a szar, és városba megeszik 10 litert, és még mellé nem is megy.
Ettől függetlenül együtt lehet vele élni, mer jön, megy, fordul, nem ázol, meg ilyenek. nem szuzuki, ennyi idős korábaq még nem virágzik rajta a rozsda, de ennyi pénzér ez szerintem sok.
ez egy elegance kivitel. még a csicsa is egész izléses rakjta, csúnyának se mondnám
Nekem volt olasz sport gépem,de azt nem kellett tuningolni,az gyárilag ki volt hegyezve.
. .
A főtengelyt nem vittem el mert hátha mégis kell neked.
kemény munkával meggyőztem, hogy racionálisabban nézelődjön. 450-ért ideadná. APué volt, esztergomban lakott, meghalt, most eladó, itt laknak zuglóban. friss vizsga, semmi extra. sztem megveszi a mia
Há nem adtál le mindent ? Multor valami olyan képet láttam hogy mázsálás volt valami Méh telepen
Na akkor jóvan El vagy veszvel mint páran itten
Jó, akkor én megyek alszani.
Jó éjt.
Sziasztok
Mi a fenének neked egy motorhoz 2 egyforma gátló?
Jó, felírlak a listára és ha esetleg a kormányunk unortodox lépéseinek hatására feltörne a forint ami romba döntené az EU-t és meredek zuhanásba kezdene az euro akkor feltétlenül megkereslek.
én szeretek motorozni,te nézegeted őket,atosz meg inkább tologatja
Magadnak kerested a bajt. Vettél volna hajabusát! Azok ugyan néha leállnak és tolni kell de ha megy akkor erős mint a barom!
Hali