Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feribá esetleg nincs egy felesleges eladó gyújtáskapcsolója 1000-hez,elvileg egyezik a 600-val,FJ 1200-vel is
Srácok tud valaki segíteni alvázszám és motorszám szerint utána nézni motorblokknak következmények nélkül?
Átíratás miatt?
Hali mindenkinek!
Thomas fel a fejjel
reggelt
Morning! Ismeretlenül is jobbulást és gyogyulást kívánok,bizzál az orvostudományban és küzdjél összeszorított fogakkal,biztos meglesz a jutalma és fogsz még Te motorozni!
Köszi már nem kel.
Hali gali fiatalok.
Ha valakinek van ilyen: simson kormány rögzitő alsó felső?
igen, sok olyat olvastam neten, ahol már akkor fordultak ebbe az irányba, mikor a páciensnek légzési nehézsége volt, és nem bírt nyelni. Nekem viszonylag hamar meglesz a vizsgálat ami igazolhatja.
jó, ok, zárjuk is le most a témát.
megyek szunyálni, mert reggel meló
cakát !
Jobbulást !
óbaxxameg na hátha nem az, nem kell mindjárt a legrosszabbra számítani. Azt mondja Juci, azt jól lehet diagnosztizálni, legalább tudsz majd biztosat, és ha az, már jó kezelések vannak rá, ez legalább pozitívum (a bajban)
nem a motor a leggázabb. kibirom nélküli, mint ahogy tavasz óta kibírtam. myasthenia gravis
autoimmun betegség, ami izomgyengeséggel jár. legugolok, és nem bírok felállni (most pl.) ez eljuthat addig, hogy nem tudok járni se. és kezeletlenül fulladásos halál a vége. 100 000 emberből 1-nek van ilyenje. ha megfelelő mennyiségű gyógyszert kap az emberke, meg eltávolították a csecsemő mirigyét (szegycsont mögött) akkor jó eséllyel tünetmentes lehet, és ugyan nem bádibilderként, de teljes életet élhet. de ehhez műtét, plasmaferezis, gyógyszerek hada, vizsgálatok hada kell(het). kicsit elvagyok keseredve azééé. Nade majcsak lesz valahogy
Egyenlőre megvagyok.
Ne szomorkodj, Tom! Veszel egy jó sportkocsit, és akkor nem fog hiányozni a motor annyira - sztem megoldjuk

Ha gondolod, küldd át a leletet, mexakértjük (már ha nem titkos) tudod, ismerünk pár embert, ha kell segíccség.
jobbulást haver a remény hal meg utoljára
Szevasztok
nah ma vittem vissza az ENG vizsgálat leletét.
menni kell tovább, ugyanis gyönyörűen produkálok egy olyan tünetegyüttest, ami egy elég komoly, és nem is gyógyítható betegségre utal.(max. szinten tartható) Nem lehetetlen, hogy a büdös életben nem ülök már motoron többé, még utasként sem. kicsit szar kedvem van
Hali
Az elérhetőség + telefon az adataimban látható,nem titok
uviferi@citromail.hu
Tel:+36/20-2670885
Meg tudod mondani, hogy milyren áteresztő csavar kell a fékhez? M10x1 vagy M10x1,25?
Hali
Van egy felesleges hütőm az 1000-hez.

Sziasztok!

Túl az első munkanapon. Egy hónapja nem keltem korán. Mióta korházban voltam,fél hét előtt nem ébredtem fel. Most meg 3-kor
Feri bátyó adj egy postacímet és még a héten feladom.Úgy emlékszem betét nincs bennük,de az nekem se kell,majd veszek a kétdugattyúshoz újat. .
Nem javaslom az adapteres megoldást mert ha egy erősebb fékezéskor eltörik,nagyot buksz.
Látod az asszonyod közlekedik kemény tempoban nem Te,Te motorfékkel esel be minden kanyarba,féket csak a lámpánál megálláskor használsz!
Verseny betétet nem szabad venni,mert nem tudod utcán felmelegíteni és szart se fog.Sport betétet kell venni,én a Brembo SC-re esküszöm:
-előnye:iszonyatosan sokat javul a fékhatás(többet hoz,mint a fémfékcső),nagyon jó árban van 17 körül megáll
-hátránya:eszi a tárcsát(de így is ha jó a tárcsád 30000km-t elmész még vele),gyorsan kopik(az asszonynak elkopott egy 4000-es (Alpok,Dolomitok) túra alatt,nekem kb 50%-os maradt

Mindent egybevetve megéri szerintem,mert a tárcsakopás csak akkor lényeges,ha 4-5 évig megtartod a motort(én nem ilyen vagyok)
nem szerencsére!