Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy értettem, h AMEDDIG nem tudnak minimálisan tisztességes pénzt adni lent, addig igenis ne keressen 10, 20* annyit! Ha olyan jól végzi a vezető a munkáját, h a cég megengedheti az emberi bért alul, felőlem kereshet havi bármennyi milliót, megérdemli.
nem látod, csak a felszínt, meg az embereket hallod. (akinek jól megy, az általában nem hirdeti, akinek szarul, vagy meg lett szopatva, az meg híreszteli) e csak a rosszat hallod, és azt hiszed az az általános.
ja, és hogy nem estél nekem? Olvasd csak el: "Ha ilyen jó tengeted az életed akkor mi faszért sírsz itt állandoan ,hogy milyen szar......."
Én nem használtam csúnya szavakat, és még köszöntem is.
nem a cég, hanem az alkalmazott felelősségéről beszéltem és a vezetőjéről. A cégek felelőssége nem létező dolog. lásd époítőipari körbetartozások, vagy MAL Zrt-s vörösiszap...
Dehogy esek bammeg Te csak beülsz az Eonos iroasztalod mögé én megfordulok az ország kb 60 % ban annyit látok egy év alatt amit más lehet 10 . Ebben látok nagy vállalatoktol a magunkfajtáikig . Na ebből tudok meriteni és Nagyon sokat tanulni hála isten . Hogy mit mikor kell elkerülni !
akkor olvasd vissza amit írtál. a bajod azzal volt elsődlegesen, hogy mertazokmennyivelkeresnek többet. ez a dögöljön a szomszéd tehene is effektus.
Az, hogy keveset kap a magyar ember ahhoz képest, amennyiből tisztességesen meg lehet élni, az tény. Ezzel egyetértek, hoy nem jó, de a bérkülönbség meg kell legyen, mert nem fog működni a gazdaság. És erre a részére reagált csövi is. egyenlőpénz, mindengyenlő. Ergo Kommunizmus.
Te magánzó vagy. nincsenek vezetői szintek, nincsenek ezáltal olyanok sem, hogy ki miért felel...
mivel lövésed sincs, hogy egy cégnél hogy mennek a dolgok, nem értem miért leosztó módba kapcsoltál, és miért ugrottál nekem.
Szia Pisti neked is.
Te beszedtél valamit ? Felelösség? Ha baj van a nagy cég volt nincs tehát felelösség sincs ! Ha meg melos követ el valamit azonal vizsgálat hátha mindent visz alapon . Az én területemen ez megy tehát kb mindenhol
Ha ilyen jó tengeted az életed akkor mi faszért sírsz itt állandoan ,hogy milyen szar........ ? Van neked fogalmad mi a rossz ? Mert szerintem nincs !
Végletekkel példálózol. Felőlem meg kereshet a vezető bármennyit, ha a munkás a berebol tisztességgel megél.
Basszus Ádám! El ne ess!
szerinted ha annyit (vagy legalábbis majdnem annyit) keres egy kulimelós, mint egy főnök...
ki fog tanulni? ki fog felelősséget vállalni azzal, hogy vezető pozíciója van? Mindenki lándönbe akar menni mer olyan jóóó.. na ott egy pénzügyi főmókus és a segédmunkás között 40-50 szeres(vagy esetenként akár több is) bérkülönbség van! Az egy működő gazdaság, mindenki példálózik vele. Ha ott ez így van, akkor miért gondolod, hogy nálunk nem így kell lennie.
angolból fordítva magyarra: melós fizuja 100 e Ft, főmókus fizetése 5 m Ft. Közelsincs ennyi bérkülönbség most itthon.
Csövinek igazat adok. ez a kommunizmus amit leírtál Ugyan mo-on nem csipázzák, ha valaki elmondja mennyit keres, mert bérfeszültséget szít, de a bérsávok publikusak. Most többet keresek mint a főnököm bérsávjának az alja, azaz max néhágy10 e Ft-al kereshet többet mint én. Szerintem már ez is nevetséges pénz ahhoz képest, hogy nála laptop van, otthoni eléréssel céges mobillal, és akármikor kaphatja a telefont, hogy ez, meg ez kell tegnapra.
(Kingának is itthon a céges laptopja a pki tokennel együtt, így akár ő is dolgozhatnak itthonról . Fosunk is, hogy mikor találják ki...)
mi szoci abban amit írtam? egy csak közepesen is fejlett országban ez lenne a minimum. És a szomorú, h ez a lé benne is van a rendszerben, csak góré fél év után 6 millát rádobva lecseréli a a tavasszal vett verdáját, és hoppá, el is ment az alkalmazottak közepes léte.
Régen mennyire vágyódtatok a kapitalizmusba, most meg visszasírjátok a szocializmust. Lóf@szt se kaptok Karácsonyra, nem jár nektek semmi, elégedetlenek...
A székely nagyon összeveszik a feleségével. Olyannyira, hogy a férj elmegy otthonról.
Eltelik egy év, két év, öt év, tíz év, amikor végre újra megjelenik.
Az asszony kérdőre vonja:
- Hol voltál ennyi ideig?
- Kinn.
Neked is kívánom!
(23-a van azt tudod? )
Ne írj ilyen későn már választ semmire, mert hülyeségeket írsz
Jó Reggelt Uraim!Békés Boldog Karácsonyt és Eredményekben Gazdag Sikeres Boldog Új Évet és Jó Egészséget kívánok Mindenkinek!
amúgy, ameddig a vezetőség bármiféle cégnél több mint 2-3-4x-esét keresi mint egy egyszerű dolgozó, és nem korrekt, normális a hangyák fizetése, addig nekem ne dumáljanak a jajdenehézről, meg sajnos nincspénzfejleszteni, vagy bértemelni-témákról mocskos fasszopó kizsákmányoló gecik. (korrekt bér aljának azt gondolom, amiből kijön egy kis bérlakás, egy 10 év körüli olcsó autó fenntartása, és egy hét olcsó kis nyaralás évente, egészségesen étkezve, és rendszeresen rekreálódva. Ami ezen alul van, az kizsákmányoló, éhbér.)
Büdös prolik, mit ugrálnak?
szégyenpénzek szégyenországa vagyunk
mlas baker
A tetőt csukd fel