Szevasz!Üdv a körünkben! Átírás:17000 eredet vizsg. ,6000 forgalmi , 650 ft/kw amennyi a forgalmiban szerepel.A volt tulaj mondta mikor cserélte az olajat? Ha még birja az olaj ,és a többi dolog jo elég szervizelni szezon előtt,van most ugy is elég kiadásod,meg ezt a téli párszáz km-t kibirja.Biztosítonak a K§H-t javaslom,a Busának 17000 egész évre.Ha ilyenkor mész vele nagyon ovatosan mert nincs tapadás,a gázzal nagyon csinján,én most gurultam a solyommal egy 60 km-t,de vannak az uton nedves foltok,a legkisebb gázadásra elforgott a hátulja 2-3-ba.
Nekem megfelel 1000ft/db én is a minap fogom szétszedni és akkor pontosan megtudom mondani mennyi kellene,majd képet ha tudsz küldjél már róla,akkor tuti Exup,mert a genesisnek más a szelepe,de mivel nem tudtad összerakni szelepekkel a hengerfejet tuti 3GM-es
Na megyek alszani(az asszony szétveri a fejem ) Jó éccakát !
Akkor 1db szívóra mennyit gondolsz?De nem ígérem hogy 100%-ra hogy kell mert előtte mindenképpen megérdeklődöm a műlyelyt hogy mennyi lenne,ez csak sztem januárban fogom tudni,de ha az adatlapodon kitöltöd az elérhetőségedet akkor tudok majd írni.
Meg ha tudod mekkora hézag állító korong kell megnézem esetleg nincs e olyanom.
Ha nem is írok ide mindig elolvasom a hsz-kat
Lehet, hogy neked csak a szelepre mondták. Én a csészével eggyüt kérdeztem. 5000- ért megvettem volna. De így kicseréltem azt a részt is amibe a csészék vannak mert megsérült az is. Neked csak a szelep kellene?
Amúgy én is felhívtam minap őket,nekem 5e/szelepet mondtak ,nekem is kéne vagy 3-4db szívó az kb15-20ezer akkor már inkább elviszem 1 műhelybe ahol kicserélik a csészéket az összest ennyiért
Úgy látom jól sikerült a karácsonyi mulatozás
Na megyek alszani(az asszony szétveri a fejem
Meg ha tudod mekkora hézag állító korong kell megnézem esetleg nincs e olyanom.
Ha nem is írok ide mindig elolvasom a hsz-kat
B@sszus
Amúgy csak szelep kéne
Amúgy én is felhívtam minap őket,nekem 5e/szelepet mondtak