Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"meséket"
Valóban jobb ha hagyjuk. Nem vagyunk egy súlycsoportban.
Gratulálok! Te pályát tévesztettél,vagy forgatokönyvirónak vagy rendezőnek kellett volna menned,de lehet hogy jövendőmondónak de a legjobb pálya a politikusi vagy szakszervezeti bizalmi felelne meg annak aki ilyen meséket ki tud találni és még Ő maga is elhiszi! Az még a baj hogy Te is elég pesszimistán látod az országot,de hagyjuk az egészet kár vitázni,teljesen ellentétesek az ilyen ügyekben a gondolkodásunk.
Váá! Na tessék!
itt se vagyok
Halkabban mert mlas meghallja.
Neked hidrós Citroen kell autómata váltóval!
Közben eszembe jutott hogy nekem nem lenne jó. Nem automata váltós.
1996 10
Ha arra kerül a sor,neked szólok először. Nem szeretném eladni,imádom azt az autót. Saját részre készült,rengeteg munkám ,pénzem van benne,de főleg a szívemhez nőtt.

De Te leszel az első,mert tudnám,jó helyre kerül. Ez is fontos dolog.

Egyébként nem tudom vezetni a Twingit,mertnagy lábam van,nyomom a féket,gázt 1x-re,szóval nagyon gáz vagyok vele. 47-es a cipőm.
Nem volt sok. Milyen évjárat?
Erős alkucsata után 170 volt a Twingi.2x Kaposvár busszal,majd kötélnek álltak végre. Van új helyette. 25éves kishölgytől való,apuka vette neki,amikor Lengyeltótiban kapott munkát.Üj téligumi. Van nyári gumi hozzá lemezfelnin szinte újak 2011-es Kleberek az volt +20 hozzá, -tokkal,vonóval 190. Azonnal használható. Azért van mit xsinálni rajta,főleg esztétikai dolgok,de megoldjuk.
Nem baj majd eladjátok. (én meg megveszem)
Akkor nem számít mennyibe került, megérte!
Én is nagyon örülök neki!

Csak az Omega még ennyit sem fog menni ezentúl.
Imádja! Egész nap fülig ér a szája.
Busz,taxi,szigorúan évente megy vizygára.
Szép kis autó, gratula!
Meggondolták magukat. De a Vicus boldog,és ez a lényeg.
Jó volna a régi is, csak be kéne tartatni. Elképesztő romok közlekednek köztük ugye a ti buszaitok is
Nono!
Azért mert az EU-ban tudnak értelmesen gondolkodni az nem azt jelenti hogy itt nálunk is.
Twingi! Swifttel mi lett?
A Vicusnak már boldog a karácsonya!