nálunk nem így van Aktív vagy, és pénzben kimutatható ötleted van, díjazzák. Kinga most kapott az éves munkájáért pluszban egy elismerést (pont ilyen miatt) br. 100 pénzt.
Fejben-gondolkodásban nem vagyunk egy súlycsoportban.
Én leírtam a véleményemet-tapasztalatomat egy-két példával a témával kapcsolatban a meglátásodra reagálva, erre te leírtad hogy én milyen vagyok és mit kellene gondolnom és csinálnom.
Legutóbb pont te mondtad mlasra hogy ő itt a megmondóember.
Sziasztok!
Ne haragudj Atosz,de kissé már unalmas a Te térlátásod, számodra egyszerűen elfogadhatatlan mások véleménye tapasztalata,örülök hogy Neked bejött az élet ,mindenki a maga szerencséje kovácsa ,képzeld igazuk van a söfőröknek,van nekem is 1-2 ismerős Buszsofőr,aki egy kicsit konyít is hozzá,én nagyon sokat járok busszal,folyamatosan mondják hogy hiába viszik be javításra a buszt egyszerűen nem képesek jól megcsinálni,magyarul beleszarnak,egy olyan kapugarancia van,kivitted!Működött!Akkor mi a baj?Volt olyan hogy kiéget a műszerfal,kb 1 hete cserélték stb..stb..nem egyszer otthon javítja a buszt ha nem akar megdögleni,vagy megölni másokat és tudod mit?SZARNAK BELE a vezetőségnél,ők csaka legnagyobb Profitot akarják kihozni a Szarból
Ja és attól hogy nem írok ide mindig,attól még mindig elolvasom
hsz-at
tabletröl irok, azert a tömondatok
meg igy atosz nem mondhassa, h modoros
Én leírtam a véleményemet-tapasztalatomat egy-két példával a témával kapcsolatban a meglátásodra reagálva, erre te leírtad hogy én milyen vagyok és mit kellene gondolnom és csinálnom.
Legutóbb pont te mondtad mlasra hogy ő itt a megmondóember.
Ne haragudj Atosz,de kissé már unalmas a Te térlátásod, számodra egyszerűen elfogadhatatlan mások véleménye tapasztalata,örülök hogy Neked bejött az élet
Ja és attól hogy nem írok ide mindig,attól még mindig elolvasom
hsz-at