Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy csinos nönek nincs könnyü dolga, ha az eszével akar érvényesülni... mindenkit az elöitélet vezet, meg a farka.
no igen
én tavalyelőtt kaptam...
icpupgrade projekt felszólítás részében az aktív részvételért
jóestét
ha azt díjaznák, nem csak ennyit kap
Ez nálunk is így van bár többnyire csak nők szoktak használhatót javasolni.
mit is mondtak, miér kapta?
Á,csak mellbedobással nyert.
Hát az nincs közel a kemény hajdú bihariakhoz
nálunk nem így van Aktív vagy, és pénzben kimutatható ötleted van, díjazzák. Kinga most kapott az éves munkájáért pluszban egy elismerést (pont ilyen miatt) br. 100 pénzt.
pontosan lokalizáltam
tabletröl irok, azert a tömondatok
meg igy atosz nem mondhassa, h modoros
Olyan megye nincs is.
szentes
Nagyon tuti
Mlas!Te alföldi vagy,de mégis milyen város,megye?
Tényleg kár hogy németül van de a képek jók!
Fejben-gondolkodásban nem vagyunk egy súlycsoportban.
Én leírtam a véleményemet-tapasztalatomat egy-két példával a témával kapcsolatban a meglátásodra reagálva, erre te leírtad hogy én milyen vagyok és mit kellene gondolnom és csinálnom.
Legutóbb pont te mondtad mlasra hogy ő itt a megmondóember.
Vettem egy jó kis könyvet. Kár hogy németül van, viszont sok kép van benne...
Sziasztok!
Ne haragudj Atosz,de kissé már unalmas a Te térlátásod, számodra egyszerűen elfogadhatatlan mások véleménye tapasztalata,örülök hogy Neked bejött az élet ,mindenki a maga szerencséje kovácsa ,képzeld igazuk van a söfőröknek,van nekem is 1-2 ismerős Buszsofőr,aki egy kicsit konyít is hozzá,én nagyon sokat járok busszal,folyamatosan mondják hogy hiába viszik be javításra a buszt egyszerűen nem képesek jól megcsinálni,magyarul beleszarnak,egy olyan kapugarancia van,kivitted!Működött!Akkor mi a baj?Volt olyan hogy kiéget a műszerfal,kb 1 hete cserélték stb..stb..nem egyszer otthon javítja a buszt ha nem akar megdögleni,vagy megölni másokat és tudod mit?SZARNAK BELE a vezetőségnél,ők csaka legnagyobb Profitot akarják kihozni a Szarból
Ja és attól hogy nem írok ide mindig,attól még mindig elolvasom
hsz-at
Ezt a "sulycsoportot" mire érted ?