Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velük beszéltem egy szelepet 10.000 ft - ért akartak adni,a csészével!
Az lett volna nekem is,amúgy milyen pasztával csiszoltad be
Ja kipufogót, össze tört a csésze, és elgörbitette a szelepet. Amit vettem fejet nem voltak benne a szelepállitó pogik, sajnos.
Attól függ mekkora kell,mert 1 pár db nekem is van .
Amúgy Sugóéktól vettem 500/db
20.000-ért vettem a fejet. De adok ha kell. Szelepállító pogácsát hol szoktál venni?
Hali!
Amúgy milyen szelepet kellett pótolnod,meg mennyiért sikerült venned hengerfejet?
Nem adsz el esetleg szívószelepeket?
Az adatlapot légyszi tölstd ki mert itt a srácok szeretik tudni kivel beszélgetnek
Köszi!Holnap agyalok rajta, hogy le tudom e nyomni a nem kiveszem a szelep rugókat, ha nem kiveszem! Most vettem a motort.Szelepem van, vettem egy bontott hengerfejet.
Uhhh! 3.40-kor kelés van.
Igen. Nincs hozzáférésem sehová,ahol fent van.
Letölteni nem tudod, de leszedni igen.
nCore meghívót valaki?
Köszmán a tudományos hozzászólást
Én igazából arra céloztam h felesleges előre tervezgetni a túráskormányt.
Miért is ? Valljuk már be azért őszintén h ilyen motorokat nagyon nagyon kevés kivétellel azért csak sportmotornak vesznek meg.
Aki meg úgy gondolja h ő majd csak túrázgatni fog vele azt még igazából ő sem gondolja komolyan,ezért vesz sportot.
És igen is,ezek kívánják,kérik h tekertesse le az ember rendszeresen a fordulatszám mérőt.Hol lehet azt megállni h mindig időben elváltod?Hol lehet azt megállni h nem te vagy a kocsisor elején? Ekkor már a plexi mögül pislogsz kifelé,és még a könyököd is behúzod.Miután erre rászokott(mert akaratlanul is rászokik) nagyon ritkán jut az ember eszébe az h de jó volna egy túrakormány
Most vetted,vagy már megvolt korábban?
Hol vettél szívó szelepet mert nekem is lehet kellene
He nem tudod lenyomni ne erőltesd mert megsérül a csészénél az öntvény és szorulni fog.
Én úgy raktam vissza hogy visszaraktam a szívósort ,majd ezután raktam össze a két részt és csak utána raktam vissza a kipuf szelepeket
Visszaraktad az összes szelepet?Mert akkor eléggé szívás ha nem tudod lenyomni egyszerre pl a kipuf szelepeket
Sziasztok!
Én levettem a hengerfejemet (FZR1000 93-as)mert egy szelepet cserélni kellet benne.Vissza is raktam,de a hengerfej azon részét amibe a szelepemelő csészék vannak,hogy kell vissza rakni?Le kell nyomni a szelepeket,hogy rá mennyen?
Ma volt 1 kis időm levettem a szelep deknit megnézni a szelephézagot , a szívósornál van 1kis probléma,nyáron állítottam be,de többnél nincs meg az 0,1 sem,nem tudom mit csináljak,vegyek bontottan hengerfejet,amivel ugyanúgy probléma lehet ,vagy vigyem el gépműhelybe ahol a szelepfészkeket felújítják beköszörülik a szelepet,az utóbbi talán olcsóbb is lenne meg nem zsákbamacska
Sziasztok!
Istvánoknak Boldogat
Oda,ahonnan le tudom tölteni.
m
Nekem van itt de 1,9 giga. (én is ezt használom)
Hova töltse fel?
Ha valakit érdekel akkor megnézhetem, mindennap ott áll ahol a képen is van (OMV kút). Már nekem is feltűnt a napokban.
Istvánoknak:
Kéne nekem navigációs szoftver,mert kaptam egy gps-t,de nincs rajta. Windows ce 6.0 operációs rendszer honol a gépen. Valami Igo primo kéne,de ne linken mert úgysem tudom letölteni. Pakolja fel valahová,és onnan leszedem.

Köszi.
Istvánoknak boldogat!