Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ott szoktam venni:-)
ha a karcosabb kávét szereted akkor vedd a platinumot:100% arabica,ha markánsabb,de selymes lecsengésűt akarsz,akkor kell bele az indiai robusta is,így a te kávéd a gold(20%)...
ha nem szereted a markáns kávét,akkor silver(55%arabica45%robusta)
HA kicsit több pénzt szánsz rá,akkor Illy...én a segafredoért nem vagyok oda
Kipróbáltam az előbb a 18gr 30ml combót, corso veronaből...... Hááát 23h-kor kék kelnem menni dolgozni nyilván nem fexek le...
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs van a metróban.....
én 6 és 12 gramm között tudom állítani a kv mennyiségét
szóljál,majd ha kell!
rioba gold
Nem is tudtam hogy itt van egy-két ilyen kv fanatikus.
(nem árt tudni hogy melyik vendéget ne kínáljam meg "kv"-val)
Kotyogót nyugdíjaztuk....... 15 baron iszunk....
De ha előre csak pár napot darálok, és azt fém kotliban, na az a tukó...
Az előre daráltnak elmegy az íze napok alatt, még saját zacskójában is. Nem véletlen, hogy a jobb gépek frissen darálnak.
Meg aztán az előre darált az a szemétből van, ami kiesik a MEO-n de úgy vannak vele, Mari néni kotyogójába jó lesz az is
Habár, ennyi pézé le is darálom.
nennyóóóóóóóó őrölt kell. Nekem csak nyomásos van,
Ajánlottam lentebb, Punto It, olasz, csak az a baj, 12kg-t kell megvenni a nagykerből, mert csak úgy kapok jó árat, de akkor le lehet menni 1800/kg-ra, az már teszkós mocsok-KV árszint, és ez tuti minőség.
Itt kapható kiskerben pl. itt 70/30-at írnak, sztem 80/20, de szinte mind1 is. Most ittuk meg a 4. kilót
Vajh egy dolomitok túra mennyiből jöhet ki?
Ismerem a lehetőségeit az automatáknak, de egy bizonyos szint fölé nem lehet vele menni, mert a paramétereket csak adott sávban tudod befolyásolni. A kimeneti nyomásfokozó (ami minden automatában van) meg lerontja a krémet (crema) Amilyen finomra én őrlök, attól az automata befulladna, de a krém így lesz erős. Az új idióta angol irányzat: 18g-ból főznek szimplát (30ml) próbáltam, kb. mint egy felolvadt étcsoki, csak baromira fogy úgy a KV maradtam a 8g/adagnál.

A KV-ról írtam kettővel fentebb, átugrottad
Na mondjatok valami megfizethető faszányos kávét. lehetőleg ne a 6000 szériából.
https://www.youtube.com/watch?...
Jó estét.. Gab .... Ünnepek utánra tegyük át jó? Kell, csak közbejött egy kis kiadáás.......
nemmnem
megjött szombaton
biztos rájuk szóltál, mi ?
az automata,de mindent tudsz rajta állítani a kávé hőmérsékletétől,az őrlés finomságától(5 fokozat kerámia kés) az istenfaszáig:)
saecom már volt,jó kávét főzött,de sokáig melegedett be,meg sok apró bosszantó dolog volt rajta(szinte semmit nem lehetett állítani).
Karosból,ami tetszik,az kurva nagy helyet foglal...
ez 170.000 volt,de a régit el tudtam adni 85-ért.
Kávéból te milyet iszol?

háló mindenki
Mentem kutyázni,majd jövök.
Ma már önnáló életre keltek,jött ment itt a városban.Tök jó hogy nem kell fuvarozni ebben a tébolydában.
A csomagod sztem a körzezedhez tartozó postán van