azért egy ilyen régi sportmotor, ma már inkább sporttúrás üléspozit ad a maiakhoz képest. Mondjuk pár éve elkezdtek megint kicsit elmenni kényelem-irányba, de a kilencvenes évek végétől a kétezresek végéig csináltak igazi sportmotorokat. Egy SP, vagy R6r, F4, egy időben féligmeddig a gixerek... Na ezek igazi heresorvasztó gépek voltak. Az EXUP is egész kényelmes volt, jó szélvédelemmel, az hogy a térdemnek nem volt jó, már az én hibám
hát de te törpe vagy, akkor minek a magas kormány? Az az ilyen nagy lóbaszóknak kell mint én, mert a bokámnál van a gyári kormány. Visszatérve, ha pici is vagy, akkor magasabbra is kell, meg közelebb is, szal pénzben, baszakodásban is sok De ha tetszik miért ne?
160párcenti/65kg,januárra 70kg leszek
Jó az a kormány sztem,hosszú távon talán a csuklónak kicsit megterhelő.
Aki úgy gondolja h túrázni veszi az csak addig tart,míg rá nem ül egyszer tisztességesen.Utána már sportmotor,ha előtte azt akarta, ha nem.
meg még azt akartam kérdezni, h a 170 cm magasságom(70kg) elég e ehhez a motorhoz, nem kell e nagyon hasalnom? 90-es évjárat. van olyan itt akinek hasonló paraméterekkel van ekkora motorja?
Szia! Nincs hozzá gyári. A gyári az ami rajta van...
Lehet csőkormányt rátenni, de akkor fúrni-faragni kell, bowdeneket hosszabbítani, meg az idomot átszabni.
sziasztok, kérdeztem korábban, de nem válaszolt senki! fontos lenne: fzr 600-ra milyen kormányt lehetne feltenni, hogy túrás legyen? van hozzá gyári, vagy más tipusról kell rátenni?
Jó az a kormány sztem,hosszú távon talán a csuklónak kicsit megterhelő.
Aki úgy gondolja h túrázni veszi az csak addig tart,míg rá nem ül egyszer tisztességesen.Utána már sportmotor,ha előtte azt akarta, ha nem.
Lehet csőkormányt rátenni, de akkor fúrni-faragni kell, bowdeneket hosszabbítani, meg az idomot átszabni.