Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találó
Vicus adott nevet a Twinginek. Mis Röfi
Aztán csak mértékkel.
elvileg a kettes nincs nyitva szombaton csak az eggyes.
Készül valami.
Én most faragtam be a fát a talpba,kint várja a holnapot az erkélyen. Kora délután jönnek a Vikiék,és a hűgával feldiszítik a fát. Addig mi a Vicussal sétáunk egyet.
Ha szombaton is nyitva szokott lenni a postád akkor igen.
A délelőttöt karácsonyfa talp hegesztéssel töltöttem, mert idén kivágott fát kaptunk, nem töveset, mint eddig
Tomasz kemény, mint a kőbalta csak tetteti magát
Nekem a Molinari Oro a kedvenc, ez elég húzós, sokxor van mostanság Punto it is, az is 80/20 és 2200/kg, a legjobb ár/értékű KV sokak szerint.
Ezt a lakatost hívják még a rendőrök is,ha valami zárat,páncélt kell kinyitni. Röhely,de ebben nagy máher az öreg.
Megszálltak az UFÓK
Ez annak való, aki nem szeret vele pöcsölni, mert ez ír olvas beszél. Csak ne romoljon el, mert nagyon drágán javítják őket (a gari időt kibírják) Ha előbb kérded, Saecot javasoltam volna, az strapabíróbb.

Én elbaxkódok a KV főzéssel szívesen, nálam külön van az örlő, KV gép, mint a presszóban, olyan levehető karral, meg nyomnom kell a gombot, amíg főz (kb 30mp) szóval minden kézi, semmi elektronika. Így el is lehet baxni, de tökéleteset főzni is csak így lehet, az automata gép megcsinálja a jó átlagost, de azt mindig, és nem kell érteni hozzá.

Az álmom, ami a képen van (amiér cikiztél a múltkor) az egy full manuális Vibiemme, 1960 óta szinte változtatás nélkül gyártják, és 3000 ejró. Talán majd 1x használtan, a mostani olasz gépem is vagy 20 éves, de újszerű, és az is marad még 20 évig, mert réz és aluöntvény (10kg) nincs benne műanyag.
A Luca még nem világít,viszont sztem álmos.
Szép!
a kép címe: a fenyő és az űrkutya
Jó de pl thomas lelkis típus és nehezen viseli az ilyesmit.
Kifolyik az úszóház túlfolyóján esetleg?
én Rioba Goldot iszom általában,80%arabica,20%robusta,szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb kávé
Egy felborult motornál mitől lesz benzinszag?
megleptem magam egy kis karácsonyi ajándékkal,mi a véleményed róla(tudom,hogy te is szereted a jó kávét)?