Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

álat
Ez hányás ellen van ott még sztem nem tart az ügy
elég ez is
Így, egyébként szóról szóra, ahogy írtad (kilátástalan, frusztrált, ingerlékeny, zúdít) de hol, ha nem itt? és kinek, ha nem haveroknak - már ha haverok
Jó de így?
Nem értelek. Beszélgetnek mindenről. Csak a motorról lehet?
Te a munkatársaiddal csak a gázról, a szomszéddal meg csak a telket elválasztó kerítésről beszélgecc ?
Sztem ennyinek bele kéne férnie, meg némi cívódásnak is, mint a jó házasságban
Hát itt meg mi a farkam van már megint?
Ma annyit látok hogy atosz és sanyi szólt hozzá a legértelmesebben a fórumhoz, mások meg már megint a karácsonyi bevásárlás nyűgjei miatt felgyülemlett gazdasági kilátástalanság és ennek frusztrációja okán kialakult szomorú ingerlékenységet és gyötrelmet zúdítják itt egymás nyakába. (meg azt is látom hogy ádám mindenképpen pofára akar esni a frézivel)
Nem lesz ez így jó!
ja
a szomszéd ugyanúgy domboldalon van mint mi (míl meglepő, mi? )
legurult a vektra a domboldalon, és a szomszéd kerítésében állt meg. 3 óráig buzerálták kifele mire feljött.
Az má elkelt de esetleg tudok neked egy agyagdarálót, került vagy 5 misibe, de most el lehet hozni kilóra (az infó nyári!) Ez olyan, mint egy húsdaráló, csak 2m magas, és fél m vastag cuccot ad ki
Jól jöhet a házná
nestiftezzé, mert mingyá jön Gida
Gidáról jut eszembe... Postások:
SZOMBATON ! kihozták a csomagot
CNC
mennyi?
Amíg nem dübörög, keressen csak 2-3* annyit.
Kevés olyan termelő vállalkozó van, akinek nincs hitele, és a legrosszabb, mert nem suzukistiftre meg lapostévére van tartozása, hanem kombájnra meg esztergagépre, amik egy pillanat alatt értételen ócskavasak lettek Ismerősömtől a felszámoló kilóra számolta a gépeket, amit pár éve 10milliókért vett - de most kinek kell CNC gépsor szted?
ja, és reméljük a vállalkozást nem a házra felvett jelzáloggal akarta frankalapon helyrerángatni
abban a példában amit írtam úgy van. Tény, hogy amit írtál olyan is van. (bár neki még midig jobb a sorsa, mert valószínű kifizetett háza és autója volt, mikor jól ment. Legalább a hitellel nem kell foglalkozzon)
igen. de ennek nem az a megoldása, hogy keressen mindenki ugyanannyit...
már leírtam. magánzónak. A saját kezed munkájából élsz, amiért nagy tisztelet. Mivel nem élsz benne, nem dolgozol "vállalatnál", ezért írtam, hogy lövésed sincs róla mi megy ott.
Megvan mindennek a jó és rossz oldala, de Te én úgy látom sajnos csak a rossz oldalát látod.
Ez nem biztos, hogy így van, Tom, mert aki csóró volt a válság előtt, és az most is, annk szinte fel sem tűnik, de akinek jól menő vállalkozása (=évek hosszú munkája) szállt el, az kicsit morcosabb
Személyesen ismerek párat, aki menő hájszocietiből süllyedt minimálbéres szintre, nehezen viselik...
Kimondtad q lényeget: lent is legyenek viszonylag jó lé, és nincs gond.
"mivel lövésed sincs, hogy egy cégnél hogy mennek a dolgok" Te engem minek nézel cselédnek? Többet tudok sajna mint gondolod . Bekerülhettem volna a sok sok bizonytalan milliokhoz ! De én inkább a biztos keveset tartottam szem elött. De igy megmaradtam legalább embernek. Mert azok számomra nem az emberi faj közé tartoznak
Neked ajánlott film megnézésre: Inside job (magyarul: Bennfentesek)
Ott láthatod, hogy megy a real világban a jövedelmek eloszlása, és a felelősség vállalás vagy inkább
így van. Azért van Magyarországon még egész kevés különbség (relatív) a dolgozó és a vezető bére között. Nyugaton ez sokkalta sarkosabb, csak ott a viszonylagos jólét miatt nem érdekel senkitsem.
Azmeg, hogy a munkás oldal szopik a legjobban, szomorú. Az igazság az, hogy aki a válsággal a 30 millás kocsiból kénytelen volt egy 7millásba ülne, kevésbé érzi a szar hullámzását ami nyakig ér, mint aki a saját lakásából albérletbe szorult, vagy épp már nem telik egy 10 éves alsókategóriás szarra se..
Ádám, baszod, amit leírtál, hogy kéne, az most szerinted ennyi. És vannak, akik szerint ez nagyon kevés, és van, akinek álmaiban sincs ennyi... szóval ezt így nem lehet nézni.
A főnököd meg nyilvánvaló, hogy inkább dob 6 millát az új autójára, mint 100 munkásnak 5 ezret havonta egy évig - mert nem hülye. nyilván te se adod a hajléktalanoknak a fele fizud 10-e után, pedig nekik biztosan jobban kéne. Ez egy ilyen világ, mindig az a kevés, ami van.