Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Úgy látom mindenki túl van a zabáláson,világvégén és jelen van
jaszkarizni...
Pupué nem exup,arról nem tudok nyilatkozni...
A hajtás mást jelent nálunk atosszal,mint nálad
Nem ismerlek személyesen,de ha exupod van(145le van az adatlapodon),akkor az asszony mellé se álljál be egy bükki túrára,mert nagyon elkeni a szád
Minden! exup fogyasztja az olajat,mint a picsa,ha 7000 felett tartod a fordulatszámot
Mi atosszal pedig átlagban 11000nél váltunk túrázáskor
Pedig nem a városban jaszkatizni használjuk hetente 2x...
Na, rontottál rajta

Szóval mi vagyunk a kocamotorosok, akiknek csak azért nem xart még be, mert nem merik hajtani, bezzeg te meg gab már tudjátok a tutit, azért váltottatok... (egy első generációs gixxerre meg egy olaszra )
Az olajat meg a széthajtott xar eszi, a Sanyié pl. nem, Ábrusé se, de még a Pupu-é se ette, pedig az kapott szépen a szájára
Apukám! Látom megint nem érted az egészet csak belekotyogsz,karácsonykor azért nem irtam semmit,mert akármit irok valakinek nem tetszik és beleköt !Elmagyarázom: Mi a gab200 haverommal ismerjük egymást személyesen szoktuk egymást ugratni,nem csak itt hanem máshol is,Mi vagyunk itt ketten meg PUPU akik szokták cibálni az fzr bajszát.Ezek a gépek min. 20 évesek,ha ugy használod őket amire tervezték / sportmotor/ jönnek elő hibák / szétesik a válto,100-on bekap 3 deci olajat, megolvad a dugattyu stb.../aki ezeket tagadja az hazudik,én csak az igazat irtam le kicsit viccesen,de gab200 ezt értette csak Te nem. Jo motorok az fzr-ek csak hát elszállt felettük az idő. Az olajfogyásrol is irtunk már még a nyáron,mikor még nem volt busám /semmi köze a busának az iráshoz/az enyém is ette én akkor is elismertem. Mi ketten szivtunk gabbal az olaj miatt eleget,/más senki nem csak mi / és ezt említettem meg neki humorosan,itt irtuk a forumon ,Ő még emlékszik rá csak Te nem, csak kötözködsz,de nem is vártam tőled mást .
Elkezdődött a kormány átalakítás
Az azért szép, hogy ITT fikázod az FZR-t (2. alkalommal) pedig tudnod kéne, hogy a márka fanatikusok már ennél kevesebbért is akasztanak...
Tényleg xarnak tartod, vagy csak azért, mert vettél egy 30 lóval erősebbet? Igaz, hogy 10 évvel fiatalabb, 300 ccm-el nagyobb, nehezebb, de az a 30 ló akkora valami?
bár már csak ott tartanánk hogy lenne 20 fok!
195/65 ös kerül hátra,kiváncsi leszek rá....
csak nosztalgiáztam:)
vettem nagyon fasza vágott slick-eket tegnap,dunlop Kr108 medium,3 komponensű és gp racert elölre,alig várom már,hogy kipróbáljam őket,mindenki nagyon dicsérte idáig
Ne szomorkodj! Nem volt olyan Feeling-je mint egy aprilianak,de ez legalább ette az olajat gondoskodni kellett rola mint egy gyerekröl!
Na ábrus hogy szuperál a Honda? Rég beszéltünk már.
Most ismét beleszerelmesedtem a mocimba! szépen lecsutakoltam a hátsó villát is meg egyebeket, tavasszal kap egy waxolást és mintha új lenne. Főleg ha kap egy új kuplungot, olajat, teló olajat megy ilyenek!
Csapágybolt Dunaújváros fekete szimering 300ft/db volt bármikor és száranként 435ml
jóestéket.
És ez így nem éri el a fejidomot?
Bigbike Gödöllő athena 2300ft volt nyáron és száranként 435ml
Hej hó!

Na mizu erre felé?
arpad@tiszanet.hu
06703107905
Te is írj légyszi elérhetőséget, küldök képet a szelepekről ha kivettem.
Üdv!
gyárit vegyél mindenképpen,nem sokkal drágább,mint az utángyártott
Sziasztok !Olyan kérdésem lenne,hogy hol tudnék olcson fzr 1000 hez teloszimeringet venni,ill mennyi olaj kell a szárba!Elöre is kössz a választ
Hátezmiez?
Oké . Igy a gyerek is jobban látja,meg akit még érdekel.
Köszi