Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De utána vége.
8000 az nem sok.Amikor még keményen ment 20000km tekertem egy év alatt. Ha csak melózni járok bringivel,az több mint 5000km. Hétvégente gyakran beugrik egy 100-as túra,sőt ha Balaton akkor több is.
Még egy próbatételt tervezek magamnak. 2014-ben megpróbálkozom az Ironman-t megcsinálni,aztán utána vége az ilyen hülyeségeimnek. Utána szigorúan pusztán szórakozás szinten fog menni minden ilyen dolog.
Ez nem kirívó Sanyi, ennyit én is mentem decemberben

Egyébként ez nem erény, az lenne jó, ha nem kéne mászkálni, de anyósék Pécsett, fiam Pesten tanul, szerte-szét mindenki ráadásul az összes szép hely és jó borospince km-ek százaira van tőlünk
Nem arról volt szó hogy le vagy tiltva a bringáról mert állandóan összetöröd magad?
Bár úgy néz ki hogy itt be is fejeződik a km gyűjtés.
Viszont 2012-ben több mint 3000km-ert futottam,és több mint 8000km-ert tekertem.Nincs időm használni egyiket sem.
Nem éri el,azért kellett a magasitó konzol a kormány alá
A motorommal 3 szezon alatt 4000km-ert.
Én a dízel Omegával 2012-ben 2000km-ert mentem.
Én ezt a pénz dolgot azért irtam oda mert nagyon lenézően nyilatkozol a másikrol.
Ezek alapján az ujak és Sanyi motorján kívül mindegyik használt motor szét van baszva ez is egy felfogás.
Nem lehet mindenkinek olyan tipp-topp drága motorja mint neked autod!
Mondjuk nekem a Rönóba most fordult bele a 70.000. km az elmúlt 10 év alatt és ez egész évben használva van.
Az én motoromat meg se nézted... félig olasz
Olaszból származik, biztos törött volt, mert az eleje egy Ducati Monster, az upside villa meg Brembo fék fémcsővel
De csak nemrég jöttem rá, hogy nem tudom elég feszesre állítani, ezért másik rugót tekertettem bele, az meg kicsit kemény lett
2013-ra elkészül egy köztes, az jó lesz
Ugyanugy hihető mint a 20 éveseknél a 60e km.
Ennek már digitális az orája , több funkcios ugy hogy nem lehet egy furogéppel tekergetni,egy szerelőnél van szerelve a gép 4 -5 éve,most már haverom Ő is azt mondta ennyi volt benne,mikor legelőször megnéztem a garázs legbelsejéből vettük elő felbakolva,leponyvázva,centi vastag por rajta azt mondta az utobbi 2 évben 500 km-t ment vele.Persze hazudhat mindenki,de mért tennék?
gab200 kollégának: előzmény
Lehet hogy én már lenyugodtam de nem mindenki van ezzel így.
Én nem. Sokkal jobb, ha maguktól előveszik, és odaadják
én szeretek más zsebében turkálni nagyon
rotax blokkos,denso elektronikás,német futóműves,kínai kábelköteges,olasz fékes
Akkor te nem egy jobbfajta motort vettél, hanem csak egy másikat, ami történetesen nincs annyira szétbaxva. Tehát végül is mind1, hogy Yamaha v. Suzuki.

Ui: ez a péz-dolog látom nagyon baxxa a csőröd, erről leakadhatnál, engem ugyan nem zavar, de a többieknek biztos nem tetszik.
nem az még az fzr volt:)
Ez már majdnem egy kétütemű olajfogyasztása
már bocs de én ezekbe km nem hiszek!kicsit ha utána számol az ember 13 év 37000km az évi 2846 km!nem kevés az egy kicsit