Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Szép estét.
Inkább ezt nézzétek,mint a másik fórumos ba...tatását.!
Jó hogy nem a térdével !
Fekete.
"A Mondeo strapabíró" Ez a példány ezt alátámaszthatja: 93-as 1,6-os garantált 373e km-rel. (2003-óta járja a Német-Osztrák autópályákat oda-vissza)
az új gumikhoz,amiket vettem nincs senkinek hozzáfűzni valója?
Nemiiiiiiiiiiiiiis.... a tükör szára Leverted a tükröt a comboddal
Milyen a Mondeo?
Te még fiatal vagy, mit sem tucc erről nézd meg az én példám 42 évesen vettem a frézit! (szerencsére még kerül a klimax )
A Mondeo strapabíró, haveromnak volt céges, sokat mentünk vele, tágas, megy is, és igénytelen. Én anno azért vettem a Vectrát, mert kicsit olcsóbb volt (az új Mondi akkor még nem volt használtban), de majdnem Mondeo lett.
már csak az r1 farokidom hiányzik róla:)
Ez a kormány állt a combomba.
Szerintem nem: füles fotel-pipa-napi újság-meleg tea mamusszal és kockás takaróval.
Ezt nem akartam írni neki, mert megint rámugrik így jobb, hogy tőled tudja meg
Régebben fent volt a profilomban csomó, de 1x levettem.
Ez az eredeti (vásárláskori) állapot, idénre teljes idom + csutka, de lehet, jövőre megint másmilyen lesz... én nem cserélgetem, legfeljebb buherálom.
Még nem biztos de ha a nagynénémék úgy döntenek (esélyes) hogy februárban eladják a mondeót akkor eladom a 19-est.
Utána is kerekezek,kocogok,de csak akkor,ha kedvem lesz. Ha az ember készül valamilyen versenyre,akkor nem csak akkor megy,ha kedve van. Akkor mindegy,hogy esik fúj menni kell,hogy meglegyen a cél. Nálam legalábbis így műxik a dolog.
a digitálisat még könnyebb tekergetni,de azért le lehet vágni egy motorról,hogy 30000 vagy 70000 km van benne
dobjál fel képet!
nagyon jó motor az exup,de gyárilag lazábbra vannak véve az illesztések,ezért nagy terhelésen már új korában is komoly olajfogyasztása volt.
Ezzel nem is lenne probléma,ha egy alap szinten is hozzáértő motoros csapatja vele,mert töltögeti utána az olajat(a szint jelző is nagyon korán jelez),viszont egyszer kap egy hülye gyereket,aki szarik rá,máris megindul a visszafordíthatatlan láncolat
És utána mihez kezdesz? Valami csak kell... bélyeg? fafaragás?

A vicc: Miért jobb a férfi klimax, mint a női?
női: ingerlékenység, fejfájás, görcsök...
férfi: fiatal nők, motor, sportkocsi...
Elmegy?
El megy a háztól?