Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem értem.
Vasárnap már útrakeltünk a Vicussal,fényképezővel felszerelve. Csak éppen nem volt nyitva az üzlet.
Már.
Mehet a főtengely a vasba? 5..4..3..2..1..
Ne nézd meg a BMW-t.
Itt vagyok én Gyulám mint az elmult pár esztendőben is
Ezt már én is felvetettem párszor de mindig valami furcsa magyarázat lett a vége.
Ezzel kapcsolatban általában igazad van de darázsgarázs kollégának elnézzük mert ez egyrészt hasznos (én is tudtam már meg tőle hasznos dolgokat a termékekkel kapcsolatban) másrészt nem egy teljesen idegenről van szó mivel úgy tudom ismerik itt őt személyesen is páran.
Pisti ritkán szól be,de az ütős! . .
Mivel én vagyok a Simó indító motorja,én nem szalajtok! .
És mi van a Simsonnal müködik még ? Az nem szalajt ha csak az egyes hengert kapja el
Na ezt is megoldottuk közösen
Há tavaly vitted Müszakira akkor most az véget nem kell álmatlanul aludnod baszod
mi köze van a vizsgához a szabadonfutóhoz?
miért kell teleszemetelni reklámmal a topicot?
semmi köze az fzr-ekhez...
Mer ha véletlen elkapnak levizsgáztatják veled?
Ja szem neked amúgy baromi sokat jelentene az 1 hónap ingyenes hosszabbítás is
Ezt írták!

"Akkor lássuk mit ír az 5/1990 KöHÉM rendelet:

12. § (5) Ha az időszakos vizsgálatot a forgalmi engedély érvényességi határidején belül kérték, de a vizsgálatot az érvényességi határidő lejárta utáni időpontra tűzték ki, a vizsganapról szóló értesítés a forgalmi engedély érvényességét a közölt vizsgaidőpontig meghosszabbítja. Ha az időszakos vizsgálatot a forgalmi engedély érvényességi határidejének lejárta után kérték, az értesítés a vizsgahelyre történő közlekedéshez egy alkalomra szóló forgalmi engedélyt helyettesít.

Tehát, ha bejelented vizsgára, akkor a vizsganapról kapott értesítéssel egy napid (a vizsga napján) közlekedhetsz! "
"Szalajt" Gyula nem csepelbringa ez
Kérsz útvonalengedélyt odáig,ha nagyon para.
Miért? Nehogy má nem mész el a vizsgahelyig keréken?
Erre is gondoltam már,futó vagy kisteher kéne,lehet előbb-utóbb ez lesz a vége.
Már a vizsgával?
Miért nem várod meg a tavaszt?