Most toltam neki pár sort:
Drága Frank
Köszönöm a gyors választ.
Értem a problémád a motorral, elhiszem hogy nem tudod eladni Angliában.
Tiszta szerencse hogy a motornak Magyar papírjai vannak. (nekem nagyon tetszik ez a motor:))
Nos, tudnál nekem küldeni egy éles képet a rendszámtábláról vagy a Kis Zöld Műanyag Kártyáról (ez Magyar nyelven: Törzskönyv)?
Így én le tudom ellenőrizni a motort és a tulajdonosát a Gépjármű Nyilvántartó Hivatalban Magyarországon.
Ha minden OK. akkor meg fogom kérni a Londonban élő barátomat, aki fel tud hívni és találkozni veled, beszélni az üzletről.
Mi a véleményed erről Frank?
Várom a válaszod és üdvözlettel: J.Á
Emberek korrekt válasz érkezett a BMW-s embertől!
Tökéletes angolsággal íródott de én az egyszerűség kedvéért Magyarul osztom meg veletek:
Drága uram,
A motornak egyáltalán nincs műszaki problémája, nem karcos vagy sérült, nincs rejtett hibája.
Akkor vettem a motort mialatt Magyarországon tartózkodtam. Jelenleg Angliában, Londonban tartózkodom a családommal és a motor is itt van velem. A motornak Magyar papírjai vannak és magyarországi nyilvántartásban van.
A motor az összes papírjával érkezik amire szüksége lesz a nevére íratáshoz+az adásvételi szerződés Magyar nyelven.
Önnek nem kell adót fizetnie ezért (a motor regisztrálva van Magyarországon és Magyar papírjai vannak) Ez a saját motorom. Ár alatt hirdetem a motort mert gyorsan akarom eladni.
Magyarországon dolgoztam az elmúlt egy évben és ott vásároltam a motort. Úgy döntöttem hogy jobb lesz eladni a motort mert már egyáltalán nem használom és kár tartani egy ilyen motort ha nem használom.
Most próbálom eladni Magyarországon.
Próbáltam eladni a motort Angliában de itt senki sem akarta megvenni Magyar papírokkal. Itt az összes motor mérföldes, ez a motor meg km/h-ás.
Mi meg tudjuk oldani az üzletet egy megbízható és biztonságos szállítási vállalattal.
Én fogom fedezni az összes költségét a szállításnak (a szállítás ingyenes az otthoni címére)
Ha meg akarja venni a motort, kérem adja meg a címét, így én ki tudom számolni a szállítási költséget.
Üdvözletem és várom az e-mailjét.
Nos a rendszámról és a forgalmiról elfelejtett képet küldeni így most kénytelen leszek megint azt a fránya rendszámot kérni tőle hogy hadd nézzük már meg hogy forgalomban van-e ilyen rendszámú BMW nálunk.
még nem majd ha lement kb 30kg addig talajgyakorlatok vannak fokozatok amit be kell tartani nem ész nélkül nekiesni pl a fekvőtámasz ezt a súlyt a könyököm nem bírja ezért van 3lépés előtte amit fokozatosan kell csinálni hogy megerősödjenek az ízületek
szia! én is egy ilyen vasat birtoklok 90-es évjárat, körlámpás, 170 cm vagyok, 71-2 kg, leér a lábam, ha egyik oldalra rakom teljesen, ha mindkét oldalra csak fél talp. valszínű h lehet állítani a rugófeszítésen, uh a későbbiekben megoldódik a probléma. a képeim közt látod, h mekkora hozzám képest a gép.
Hát Pupu nyomassad. Tök jó így elnézi az ember,de nekem már csak az erdő. Imádok erdőben futni,bringázni nagyokat,ez egy elég ingerszegény környezet mármint nekem. De szigorúan magamról beszélek.
Tudod! Mindenkinek más és más. De a lényeg az,hogy csináld,és leld örömed benne,mert akkor az életed részévé válik.
Varadero
szerinted két motort is vett vagy a másikat a haverja vette?