Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor kiszállítottak a kocsiból kismotorral vacoghattam tovább télen ha volt kedvem
Az én kompresszorom cigizik így lehet h csak névleges a teljesítménye
Ezek am sokat érnek sztem, mert festenem kell egyet és a 30 ft nem riasztotta vissza
Üdv Uraim! Sisakot csak ugy vegyél hogy felpróbálod,méret miatt és mész vele egy jó tempos kört a szélzaj miatt,szellőzést,meg a többit akkor érzed igazán,én is megszivtam először csak állva felprobáltam azt jo van,200-nál meg azt hittem megsüketülök benne!
bukosisak
sziasztok, velemenyeket szeretnek kerni errol a bukorol, kepesmotoron 32 ezerbe kerul. szerintetek milyen sisak, megerne megvenni?
Pisti, pont azt írtam, hogy nem ez az emelkedés baj, hanem az, hogy folyamatosan emelkedik évek óta
Egyébként kűfődön is megy felfelé, viszonylag rendszeresen járok Ausztriába, ott is mindig drágább, mint amire számítok tehát nem csak nálunk megy ez.
Hogy mért emelkedik, hosszú téma lenne, de a zsidók tehetnek róla

Amúgy tök mind1, most mit emelgetnek, nyáron 500 közelébe lesz, az tuti (osztrákiában is 1.4-1.6 EUR volt év végén) Készüljetek fel rá.
Ez csak 1%-nyi emelés, nem hinném, hogy bárkit befolyásol" Erre meg csak annyit hogy mindenhéten 1% . azt január elején itt 399ért tankoltam . Most meg 436 ért azt alig telt el 1 honap . Sok 1 % sokra megy .
Te tele vagy pénzzel téged nem érint Már nem elég heti egy hanem 2 szer kell emelni . 28% -kal kevesebb volt az elmult pár év benzinfogyasztása . Szerintem lesz ez még jobb is .. rajtam mulna kibirnám tankolás nélül egy honapig is és ha más is ezt tenné akkor lenne lényege . Csak itt mindenki beszarik mindentől meg félnének az éhen halástol ha nem szállitanának meg a fontos emberek nem tudnának kocsiba ülni . Tölem ha nem szállitanának egy gram élelmiszert sem én akkor is el lennék elég sokáig
Ez csak 1%-nyi emelés, nem hinném, hogy bárkit befolyásol. A gond az, hogy így 440-ig eljutott pár év alatt, jövedelem meg nem követte.

De én azt vallom, hogy drágább üzemanyag = kisebb forgalom, sokkal jobban lehet menni kevesebb baleset...
Pozitívan kell nézni
Mentem dolgozni.
Biztosítás ollályn befizetve. (megesküdhetsz a rendőrnek hogy van ha kéri de nem fogja mert tőlem sem kérte múlt szerdán mikor megállítottak)
Csak az a baj hogy fáj is közben.
Nekem nem recseg ropog még de majd megjavul ha igen
Pupun én is csodálkozom.
Nem, nekem esetleg felszedni kéne párat... de fiatalon, mikor reggelente 100 fekvővel kezdtem, és utána úsztam egész nap, akkor is 66kg voltam... mondjuk, az erőnlétem xar, csak 2-3 egylábas guggolást tudok, és az 5.-re felfutva lihegek, mint a kutya.
Szóval kéne nagyom edzeni, de brutálisan lusta vagyok - csodálom Puput meg Sanyit
Én nem egészen ezt, csak valami hasonlót. Meg aztán neked nemigen kell 20-30 kilót leadnod, így az a szint (vízszint) pont megfelelő.
Te is csinálod? Én még csak a -1. lépésnél vagyok, egyenes pozícióba erőltetem a gerincoszlopot (fexem az ágyon )
Ahogy ránéztem, a vindózháttér ugrott be hiába, szakmai ártalom

A törős vidiben még utána vonyított a nő, ezek szerint megúszta. Ez ellen semmit nem lehet tenni, csak azt, hogy erős autóba ülsz.