emberek! Lehet hogy varadéróm lesz?
Emberünk John (vagy Frank? ) küldött képeket a gépről, bár ő is megfeledkezett a papírokról.
Dear Marianna,
The bike is in London .
If you want to buy the bike send me your address so I can calculate the transport taxes .
Regards ,
Kedves Marianna,
A motor Londonban van.
Ha meg akarod venni a motort akkor küldd el nekem a címed és én ki tudom számolni a szállítási költséget.
Üdv.
Válasz is ment mert boldog csaj vagyok
Helló John!
It nice nice nice! :D
What the km stand? Send me picture about km display please.
I home is 2400 Hungary, Dunaújváros, Hold utca 319/a.
Thank you!
Helló John!
Ez szép szép szép! :D
Mennyi a km állás? Küldj nekem képet a km kijelzőről kérlek.
Én otthonom van 2400 Hungary, Dunaújváros, Hold utca 319/a (persze ökörség)
Köszönöm!
Néztem a videót.szépen indult a gép .én nem vagyok egy háborgó idegbeteg a motoron.ember azt mondja hogy 150ig 6 körül evett neki de ha ütötte se volt 8 fölött
kézfüggő nekem volt 4,5L Baja oda vissza szigorúan 90km/h val és volt 10 Sanyinál az tök gyári még a cső sem kormos 87es 1000 az asszem 3,8 volt de ő nem megy 70 fölött
Szeretem az ilyen öreg motorokat.Rég szeretnék egy ilyet!Remélem nem csalódnék benne.Az jó ha itt van alkatrész meg jótanács ha baj van.Örülök,hogy megoldódott a váltó problémád.A kiszemeltben tavaly lett komplett váltó cserélve mert dobálta a kettest.
Pesten van egy szimpatikus középkorú embernél.Állítása szerint olajfogyasztás fél liter 3000-4000 km.Gondolom ez normál!
Úgy néz ki mint akinek volt gazdája hál istennek!
na pániknak vége váltó leesett a zéger a váltó tengelyről és elcsúszott azért nem váltott. A fehér trutyi is megoldódott a brigéciol rászáradt mikor mostam le a blokkot és az oldódott fel kicsit a kuplung deklinél. semmi gond ja és nem 3l olaj kell hanem 3,5l mikor teljesen feltöltöd a rendszert
Ismét köszönök mindent örök barátomnak Ábrusnak a lélekmentő beszélgetésért és türelemért amit irántam viseltet. A szívem adnám ezért az emberért.....
Szia. Jó választás. Elsősorban amire figyelj hogy 2es fokozatot ne dobja ki. Olajfogyasztás változó használattól függ van akinek 6000 km alatt 6dl evett(ez vagyok én) valakinek meg zabálta (ez pl gab200) de ő húzta is. Alap dolgokra kell figyelni ne csörögjön zörögjön füstöljön telók jók legyenek egyenes futás jó legyen. Nincs külön kiemelkedő problémájuk. Alkatrész dögivel itt akad ha kell valami. Rakj be a jelöltről képet linket hátha ismerjük
Emberünk John (vagy Frank?
Dear Marianna,
The bike is in London .
If you want to buy the bike send me your address so I can calculate the transport taxes .
Regards ,
Kedves Marianna,
A motor Londonban van.
Ha meg akarod venni a motort akkor küldd el nekem a címed és én ki tudom számolni a szállítási költséget.
Üdv.
Válasz is ment mert boldog csaj vagyok
Helló John!
It nice nice nice! :D
What the km stand? Send me picture about km display please.
I home is 2400 Hungary, Dunaújváros, Hold utca 319/a.
Thank you!
Helló John!
Ez szép szép szép! :D
Mennyi a km állás? Küldj nekem képet a km kijelzőről kérlek.
Én otthonom van 2400 Hungary, Dunaújváros, Hold utca 319/a (persze ökörség)
Köszönöm!
Úgy néz ki mint akinek volt gazdája hál istennek!
Ismét köszönök mindent örök barátomnak Ábrusnak a lélekmentő beszélgetésért és türelemért amit irántam viseltet. A szívem adnám ezért az emberért.....