Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vicces volt ma hazabringázni. Szét áztam, aztán jött a hó.
emberek! Lehet hogy varadéróm lesz?
Emberünk John (vagy Frank? ) küldött képeket a gépről, bár ő is megfeledkezett a papírokról.

Dear Marianna,

The bike is in London .
If you want to buy the bike send me your address so I can calculate the transport taxes .

Regards ,

Kedves Marianna,
A motor Londonban van.
Ha meg akarod venni a motort akkor küldd el nekem a címed és én ki tudom számolni a szállítási költséget.
Üdv.
Válasz is ment mert boldog csaj vagyok

Helló John!
It nice nice nice! :D
What the km stand? Send me picture about km display please.
I home is 2400 Hungary, Dunaújváros, Hold utca 319/a.
Thank you!
Helló John!
Ez szép szép szép! :D
Mennyi a km állás? Küldj nekem képet a km kijelzőről kérlek.
Én otthonom van 2400 Hungary, Dunaújváros, Hold utca 319/a (persze ökörség)
Köszönöm!
Mennyit kerestem ilyen qrva RF lámpát!
jó éjt!
Néztem a videót.szépen indult a gép .én nem vagyok egy háborgó idegbeteg a motoron.ember azt mondja hogy 150ig 6 körül evett neki de ha ütötte se volt 8 fölött
Jó éjt
Nekem is az volt a gondom most újítottam fel a blokkot részben szept óta ma először lett beröffentve elsőre indult
kézfüggő nekem volt 4,5L Baja oda vissza szigorúan 90km/h val és volt 10 Sanyinál az tök gyári még a cső sem kormos 87es 1000 az asszem 3,8 volt de ő nem megy 70 fölött
Szeretem az ilyen öreg motorokat.Rég szeretnék egy ilyet!Remélem nem csalódnék benne.Az jó ha itt van alkatrész meg jótanács ha baj van.Örülök,hogy megoldódott a váltó problémád.A kiszemeltben tavaly lett komplett váltó cserélve mert dobálta a kettest.
Reméljük úgy is van, sajnos közelről érintve van negatív tapasztalat.
Milyen fogyira lehetne számítani?Ne mondjátok.....tudom,hogy kézfüggő!
Igen valamelyik nap bekerült ide valami okból a képe de ezt nem ismerjük nem tudjuk kié sajnos.
Pesten van egy szimpatikus középkorú embernél.Állítása szerint olajfogyasztás fél liter 3000-4000 km.Gondolom ez normál!
Úgy néz ki mint akinek volt gazdája hál istennek!
na pániknak vége váltó leesett a zéger a váltó tengelyről és elcsúszott azért nem váltott. A fehér trutyi is megoldódott a brigéciol rászáradt mikor mostam le a blokkot és az oldódott fel kicsit a kuplung deklinél. semmi gond ja és nem 3l olaj kell hanem 3,5l mikor teljesen feltöltöd a rendszert
Ismét köszönök mindent örök barátomnak Ábrusnak a lélekmentő beszélgetésért és türelemért amit irántam viseltet. A szívem adnám ezért az emberért.....
Köszi a választ!Ő a kiszemelt.
Szia. Jó választás. Elsősorban amire figyelj hogy 2es fokozatot ne dobja ki. Olajfogyasztás változó használattól függ van akinek 6000 km alatt 6dl evett(ez vagyok én) valakinek meg zabálta (ez pl gab200) de ő húzta is. Alap dolgokra kell figyelni ne csörögjön zörögjön füstöljön telók jók legyenek egyenes futás jó legyen. Nincs külön kiemelkedő problémájuk. Alkatrész dögivel itt akad ha kell valami. Rakj be a jelöltről képet linket hátha ismerjük
Sziasztok.Most állok fzr vásárlás előtt!Érdeklődnék a szakiktól,hogy mire kell figyelni különösképpen.A kiszemelt:1988 fzr 1000.Előre is köszi
jó éjt
A motorolaj vizes lett?
jóestéket
váltó megoldódott most már csak a fehér trutyi a kérdés
Megnézem.