Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény Béla!
nem visítani fog a kis genya
meg 100km-enként 1liter olaj
Tényleg szép volt. És azt hiszem Pécs környékén épült,ha jól emlékszem Persze lehet,hogy tévedek.
én tegnap délután motorozta,mentem egy 70km-es karikát,hazafele elkapott a havas eső,még 5.ben is riszálta 3000-nél a picsáját
baszki,ezzel a szívóhanggal nem tudok betelni,amit az USA légszűrőház adott,a talikor meghallgatjátok:behúgyoztok,beszartok,sírtok
Örülök hogy jó lett a gép. Na most aztán vigyázz rá!
ha ütöd neki,akkor 12 liter
jó kis motor az 1000-es fzr!

ha nem exupos és nem téped neki őrült módra,nem kell félned az olajfogyástól:-)
arra készülj fel,hogy mindig lesz it vele csinálni,de nem kell félned,hogy az út szélén hagy!
ja és 2kilónál ne adj többet érte
Ádám nem normális
Már ne haragudj,de normális ember ilyen időben kocsival közlekedik ,nem reszkírozik egy elcsúszást,meg nem fagyassza magát agyon,mert az később nagyon kellemetlenül visszaüt!Persze lehet vagánykodni hóba meg esőben de se a gépnek se az embernek nem jo!Ha van +5-6 fok,meg SZÁRAZAK az utak már én is pattanok fel a gépre !
szép volt, sajnos már szét is lett bontva ha jól emlékszem.
Kicsit átépített gépezet

Jöhet!
én csak a trafócink miatt nem azzal megyek, hanem bringával szartok itt állandóan
Jóóóóóó reggelt Magyarország,Üdv Uraim!Nekem már elvonási tüneteim vannak,ebben a rohadt időben még crossozni sem lehet,a Busát mult héten elvittem totális szezonelőtti felkészítésre azt influenzás lett a barátom lassan 2 hete csak a helyét bámulom a motornak majdnem olyan rossz mint ha az asszony nem lenne itthon ,nem bal szombaton megyek Debrecenbe,remélem látok 1-2 gépet meg szívok egy kis benzingőzt vagy füstöt,mindegy csak ártson!
jó reggeltet
rohaggyon meg aki iderendelte nekem ezt a 6cm havat tuti valami irigy ember lehetett aki sajnálja hogy ma motorozni akartam ő meg nem tud
jó reggelt
Volt itt egy kék-fehér a napokban, én megnézném a helyedben.