én tegnap délután motorozta,mentem egy 70km-es karikát,hazafele elkapott a havas eső,még 5.ben is riszálta 3000-nél a picsáját
baszki,ezzel a szívóhanggal nem tudok betelni,amit az USA légszűrőház adott,a talikor meghallgatjátok:behúgyoztok,beszartok,sírtok
ha nem exupos és nem téped neki őrült módra,nem kell félned az olajfogyástól:-)
arra készülj fel,hogy mindig lesz it vele csinálni,de nem kell félned,hogy az út szélén hagy!
ja és 2kilónál ne adj többet érte
Már ne haragudj,de normális ember ilyen időben kocsival közlekedik ,nem reszkírozik egy elcsúszást,meg nem fagyassza magát agyon,mert az később nagyon kellemetlenül visszaüt!Persze lehet vagánykodni hóba meg esőben de se a gépnek se az embernek nem jo!Ha van +5-6 fok,meg SZÁRAZAK az utak már én is pattanok fel a gépre !
Jóóóóóó reggelt Magyarország,Üdv Uraim!Nekem már elvonási tüneteim vannak,ebben a rohadt időben még crossozni sem lehet,a Busát mult héten elvittem totális szezonelőtti felkészítésre azt influenzás lett a barátom lassan 2 hete csak a helyét bámulom a motornak majdnem olyan rossz mint ha az asszony nem lenne itthon ,nem bal szombaton megyek Debrecenbe,remélem látok 1-2 gépet meg szívok egy kis benzingőzt vagy füstöt,mindegy csak ártson!
baszki,ezzel a szívóhanggal nem tudok betelni,amit az USA légszűrőház adott,a talikor meghallgatjátok:behúgyoztok,beszartok,sírtok
ha nem exupos és nem téped neki őrült módra,nem kell félned az olajfogyástól:-)
arra készülj fel,hogy mindig lesz it vele csinálni,de nem kell félned,hogy az út szélén hagy!
ja és 2kilónál ne adj többet érte
Jöhet!