Sziasztok!
Nálunk Nagykanizsán ragyog a nap!
Igazi tavaszi motoros idő van!
Csak műszakim nincs az FZR-re, de hamarosan lesz!
Ma csináltam egy számomra új motoremelőt, így hamarosan le tudom kezelni a láncot! Putoline lánckenő olajat vettem!
Milyen olajat használtok?
Az enyém Genesis, nem Exup!
Azt olvastam, hogy olajfaló!
Én még nem vettem észre a füstöt, meg az olaj fogyasztást sem, bár nem is sokat gurigáztam vele!
Az olajfogyasztással kapcsolatban azt olvastam, hogy szintetikus esetén van fogyasztás, de ásványival minden oké!
Nagy tisztelettel várom a hozzászólásaitokat, infóitokat, tapasztalataitokat!
Sziasztok!
Most került hozzám(kb októberben ),ez a kínai szotyvadék ,valaki ismeri,vagy csinált már ilyet?
Tudom Jaszipapa ezeket ismeri ,de nagyon ritkán van fent.
Probléma elsőkörben a szabadonfutó volt,de megoldottam,a másik viszont már komoly,a kipuf szelenél már nem lehet hézagot állítani.
dorozsman nagy valoszinuseggel! de ha elittak, remelem abbol jutott egy poharral az egeszsegemre is meg remelem olyan talalta meg, akinek nagy szuksege van ra, nem pedig egy bomosbol hajoltak ki erte.
Van egy szolgálati bőr deréktáskám,hátul szoktam tartani,térképek, toll,meg igazoltatói lapok vannak benne.Egy augusztus huszadikai szolgálat közben lent voltam a rakparton a tömegben,egy kedves hölgy egyszer csak szól,hogy a hátam mögött a romák nagyon nézik a táskát.Erre nyugodtan mondtam neki,amit találnak benne attól egy darabig rémálmaik lesznek.
pedig delutan epp a motorosboltba akartam menni felszerelesert! de mar nem is idegesitem magam, attol ugyse lesz jobb, legfeljebb tanultam belole. de sztem zsebes aldozata lettem
Ne aggódj Sanyikám már megbecsülöm a gépem nagyon sok jót köszönhetek neki többek között azt hogy ti vagytok a barátaim meg hát ott van az Andi is azt is neki köszönhetem
Nálunk Nagykanizsán ragyog a nap!
Igazi tavaszi motoros idő van!
Csak műszakim nincs az FZR-re, de hamarosan lesz!
Ma csináltam egy számomra új motoremelőt, így hamarosan le tudom kezelni a láncot! Putoline lánckenő olajat vettem!
Milyen olajat használtok?
Az enyém Genesis, nem Exup!
Azt olvastam, hogy olajfaló!
Én még nem vettem észre a füstöt, meg az olaj fogyasztást sem, bár nem is sokat gurigáztam vele!
Az olajfogyasztással kapcsolatban azt olvastam, hogy szintetikus esetén van fogyasztás, de ásványival minden oké!
Nagy tisztelettel várom a hozzászólásaitokat, infóitokat, tapasztalataitokat!
Kérdezz rá arra hogy: kit/mit köszönhetek a gépnek?
Azt...
Most került hozzám(kb októberben
Tudom Jaszipapa ezeket ismeri ,de nagyon ritkán van fent.
Probléma elsőkörben a szabadonfutó volt,de megoldottam,a másik viszont már komoly,a kipuf szelenél már nem lehet hézagot állítani.