Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok
sejtettem, hogy tetszeni fog
Ez nagyon Király
Hát ennyit mértem,ez nem valami sok
Jaszíííííííííííííííííííííí nagy a baj....
Tudom,mert a HondaCB500 Four-nak ugyanilyen megoldású himbarendszere
volt,most megyek kompresszió mérőért utána már többet tudok
Ha jól gondolom akkor nem lehet veztengely kopás, mert akkor nőnie kellene..... Vagy beverte a szelepfészket, és emiatt csökkent le teljesen a hézag, vagy a szeleptányér kopott el ennyire. Gyári állapotban kellene lenni vagy 3-4 mm hézagnak, ha nincs benne a szelepállító csavarka
Esetleg vezérműtengely kopás, az 4300 ft. Amúgy egyszerű benne a blokk int a csipesz. Itt nyomod, ott nyílik
Ábrusnak igaza volt van és lesz
Nem az a baj hogy nagy a hézag,hanem pont az ellenkezője,nincs és nem is tudok állítani,már majdnem kitekertem a csavart de a himba meg se moccant,olyan mintha a hibára feküdne már fel a szelep vége,de mielőtt kiszedem a blokkot,hogy jobban lássam mi van egy kompresszió mérést csinálok,de ahogy írtad nem is indul be,kétszer röffent amikor karbi nélkül egy kis benzint fecskendeztem bele,megnyugodtam és összeraktam utána már sehogy sem akart indulni,se karbival se anélkül
de van még fekete is itt elég jó árban van olajsziget.hu
Gondolom túl nagy és nem tudod kisebbre venni. Olyan frankó anyagból van a szelephézagállító csavar hogy elkopik, ha sokáig nagy hézaggal jártak vele. Ha ez lenne a baj, akkor tekerd ki, mérd le hosszra és kutatok a műhelybe, hogy van e itthon annál nagyobb . Esetleg be van égve a szelep és a szelepfészek, és kitart ennyit, de akkor nem is nagyon indulna, mert nagy a veszteség. A szelep nem bír elkopni csak a himbában ez a szar, de himbát kompletten lehet venni 3eft körül, újonnan
Nem kapsz már fekete csak szürke dobozost én is feketét kerestem de már nem hoznak
Gratula a géphez,olaj 20 W 50 ásványi,ha hajtod keményen 5000-ként olajcsere,amugy nagyon jó gép!
az adatlapodat azért töltsd ki
köszi. Ámen....
castrolban a régi a fekete dobozos de van megy ujabb fejlesztésü az szűrke dobozos de nem csak a színe más az összetétele is átdolgozott
gratula a motorhoz,remélem sok örömöd lesz benne!
sziasztok.én most a télen jutottam hozzá egy 92-es fzr 1000 exap hoz.szivesen fogadnék pár hozzászólást.
én meg Castrolos 20-50 ásványost 4 éve csak
Motult raktam én is ásványost.
castrol 20w-50 ásványit raktam bele