Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kimásolod a linket és betolod a gugliba ugy menni fog
1x lesz egy ilyenem!

Úúúúú de kéne!
nekem se akar igy bejönni
most se.
na min1 nem megy
nem jön be.
na mégegyszer http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-9r_ninja_zx9r-657
9975
Ez nem rossz vétel http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-9r_ninja_zx9r-657
9975
Voltunk kint a kisháznál,és vázoltuk a lehetőségeinket a tulajoknak. Állítólag majd jelentkeznek,ha átrágták a dolgot.
Ja,és városban nem szeretek se motorozni,se autózni,bringázni,de még futni sem. Ha csak városban van lehetőség menni,akkor inkább elő sem veszem a motort.
Nem 1x! Csak keveset. Pedig imádok motorozni,és már a Vicus is sokszor velem tart. Hétközben gyakorlatilag semmi idő rá,mert este érek haza fél 7 körül,délelőtt van szabad 3 órám,abban futok,bringázok,ebéd,majd megint munka.
Ja hát aki 1 évben 1x motorozik
Nekem még az első csimmám van. Tudod! Olyan amilyen neked is volt. Tökéletes 48-as.
ezt írta a mágus
ábrus
[170453] tegnap 20:21
Nem.
Az R1-é nagyobb (40-es) más.
Köszi.
Sejtettem , de egy kis /-pancser/ tanuló nem értette , miért nem jó? :yamaha -yamaha
Helló!
Érdekelen engem 1 pár fzr első index!
Ha valakinek van soljon!
Előre is köszönöm.
Akkor az jó lehet. Ha nem sürgős, akkor megnézném, ha arra járok legközelebb - nem tudom, mikor, de mindig adódik valami úgyis.
A pénzügyi rendszer alapvető felépítése (azaz egyik eleme) magában hordja a bukást. Ez a kamat. 40-50 évenként kell egy "válság" hogy lehessen resetelni A legtöbben ezt képtelenek megérteni - nem azért, mert hülyék, hanem 1) senki nem magyarázza el 2) a rendszer működtetőinek kell a misztikum.
Nekem 43 a lábam és még kb 5mm van az orránál!
Feribá Ábrus írta nem jó
Én se tudom, de az eriggyen nem injektorok vannak? Ha meg az eleje még karbis, nem hiszem, hogy a távolságok megegyeznek.
Nekem nem széles a lábam, csak nem bízom a számozásban
Volt, hogy a 42 nagy volt, más cipőből meg 45 számú kellett

nem csak a cipő kínai, a számozás is