Mindig elfelejtem a nevét,de Mezőfalván túl. Valami tsz halastó rengeteg volt régen állítólag, most van ott valami wellness szálló is termálvízzel azt engedik bele az egyik tóba, így télen sem fagy be. Szilveszter napján is ott voltunk.
Azt előtte kezdjük három hónappal, szigorúan kelet felé fordulva naponta háromszor. Fél 8, 12, és fél 5. Majd szigorúan szabad gyakorlatokként mindenkinek kötelező lesz otthon is legalább egyszer, szabadon választott időpontban a lelkigyakorlatot lefojtatni. Az időpont közeledtével, a napi vallásgyakorlatok száma periódikusan emelkedik, egészen addig míg 24 órás mantrázássá nem válik a repülőnap idején. Amúgy ezek nem is repülnek majd, csak súlymakett lesz, és egy előre meg nem jelölt helyről vonszolják őket kötéllel, ezért nem nézhetitek csak szemből, nehogy rájöjjetek, mint múúúúértő közönség a trükkre.
azé mekkora lesz mán. mondjuk olyan országok esetén, ahol életmód a seftelés... Itt a Jaszi...
A Szerb qvaddal megy haza, mert elseftelte a szuper Galebet, egy kínai chinglimg 250 ccm-re. vagy a Román egy rendszám nélküli 600-as kriossz légkalapáccsal állít haza, otthon meg kérdezi, hogy oszt hun a Lancer ? A Mitsubishi? Nem, bazmega a MIG. Jaa. háaz úgyvolt, hogy ottvolt ez a századosgyerek. valami mókás, vagy humoros vagy mi. felültem a motorra, húztam egy gázt, oszt hübazdmeg, oszt mán nála volt a 21-es törzskönyve. Ígyvótez parancsnokur istenbizony.
ADATLAP
Vételár: 200.000 Ft
Ár (EUR): 681 EUR
Évjárat: 1987
Okmányok jellege: Okmányok nélkül
Kivitel: Gyorsasági/sport
Állapot: Normál
Hengerűrtartalom: 1000 cm³
Teljesítmény: 110 kW, 150 LE
Szín: Sötétkék
Leírás:
Az ár irányár. Jó állapotban, minden működik rajta.
ELADÓ ADATAI
Megtekinthető: Szeged (6700)
Térképen megnézem ›
Telefonszám: (+36) 30/9945133
A Szerb qvaddal megy haza, mert elseftelte a szuper Galebet, egy kínai chinglimg 250 ccm-re.
imádkoztok, hogy ne essék le, vagy mi