Ez szerintem 99 % hogy átverés,amenyiért adja anyiért bármelyik kereskedő bevette volna,vagy 1 hét alatt eladná itthon,nem kellene utaztatni,utaltatni stb....
Üdv Uraim!Ugy van Malompark bev. közp. füredi u. 13 30-ra irják a stretfighter showt szombaton Én ugy gondoltam dél körülre odaérek / kb. 2-2,5 óra az ut/megnézem a kiállítást utána a showwt,Te debrecenben laksz ugye?Dobj egy teloszámot,ha odaértem rádcsörgök!
Ez így elsőre nagyon korrektnek tűnik,persze meg kéne kérdezni azt a szállító céget is,mert ha a motorral nem érkezik meg az eladó által aláírt adásvételi is,a pénz felvétele után még trükközhet az aláírással.
Nos eldurvult a helyzet varadéró ügyben, már küldi is a motort csak rá kell bólintanom. (lefordítva írom mert hosszú)
Tisztelt Uram, (mivel nem fogta hogy a Marianna nálunk női név )
A motor és minden dokumentuma a már a WSW-Transportnál van,készen hogy küldje a vevőnek mert biztos vagyok benne hogy maximum 2 napon belül fogok vevőt találni.
Így működik a rendszer a www.wsw-transport.co.uk -nál:
1. Kezdeményezek egy tranzakciót a WSW-Transportnál
2. Ők felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a tranzakció részleteit.
3.Önnek kezdeményezni kell a befizetést a WSW-Transport bankszámlájára (én nem kapom meg a pénzt amíg ön nem veszi át a motort)
4.WSW-Transport megkapja a fizetési visszaigazolást arról, hogy a befizetés megtörtént és azt követően hogy a pénz megérkezik a számlájára az ügyletet azonnal elindul.
5.WSW-Transport elszállítja önnek a motorkerékpárt 3-5 napon belül,azután van 5 nap átnézni-ellenőrizni a motort és a dokumentumokat.
6.Miután Ön ellenőrizte a motort, akkor kapcsolatba kell lépnie a WSW-Transporttal hogy elmondja nekik hogy elégedett-e vagy sem.
7.WSW-Transport kifizeti nekem a pénzt abban az esetben ha ön elégedett, ha nem lesz elégedett akkor visszakapja az összes pénzt és a motor visszajön nekem (Én fizetem az összes költségét a visszaszállításnak is).
Remélem megértette hogy ez hogyan működik.
A lényege az, hogy én azután kapok pénzt, miután megkapta és ellenőrizte a motort.
.... Remélem, egyetért velem, mert úgy gondolom hogy ez a legjobb módja annak hogy megvédjük mindkettőnket (az eladót és a vevőt).
Ha igen, kérem adja meg nekem a teljes nevét és címét, így kapcsolatba tudok lépni a WSW-Transporttal és el tudom indítani a tranzakciót.
Küldje el nekem a telefonszámát is.
Csak írjon vissza és tudassa velem.
Üdvözlettel én és várom az e-mailt!
Remélem érti mindenki hogy ez egy rendkívül korrekt ajánlat John Tramblertől nekem hogy lehessen 820e+átírásért egy min. 1,5M értékű motorom és boldog legyek.(már alig várom)
Lehet, hogy inkább fotósuliba kellett volna menned, fényképezhetnéd a pucér csajokat.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://youtu.be/n4U1PV4xg4E
Tisztelt Uram, (mivel nem fogta hogy a Marianna nálunk női név
A motor és minden dokumentuma a már a WSW-Transportnál van,készen hogy küldje a vevőnek mert biztos vagyok benne hogy maximum 2 napon belül fogok vevőt találni.
Így működik a rendszer a www.wsw-transport.co.uk -nál:
1. Kezdeményezek egy tranzakciót a WSW-Transportnál
2. Ők felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a tranzakció részleteit.
3.Önnek kezdeményezni kell a befizetést a WSW-Transport bankszámlájára (én nem kapom meg a pénzt amíg ön nem veszi át a motort)
4.WSW-Transport megkapja a fizetési visszaigazolást arról, hogy a befizetés megtörtént és azt követően hogy a pénz megérkezik a számlájára az ügyletet azonnal elindul.
5.WSW-Transport elszállítja önnek a motorkerékpárt 3-5 napon belül,azután van 5 nap átnézni-ellenőrizni a motort és a dokumentumokat.
6.Miután Ön ellenőrizte a motort, akkor kapcsolatba kell lépnie a WSW-Transporttal hogy elmondja nekik hogy elégedett-e vagy sem.
7.WSW-Transport kifizeti nekem a pénzt abban az esetben ha ön elégedett, ha nem lesz elégedett akkor visszakapja az összes pénzt és a motor visszajön nekem (Én fizetem az összes költségét a visszaszállításnak is).
Remélem megértette hogy ez hogyan működik.
A lényege az, hogy én azután kapok pénzt, miután megkapta és ellenőrizte a motort.
.... Remélem, egyetért velem, mert úgy gondolom hogy ez a legjobb módja annak hogy megvédjük mindkettőnket (az eladót és a vevőt).
Ha igen, kérem adja meg nekem a teljes nevét és címét, így kapcsolatba tudok lépni a WSW-Transporttal és el tudom indítani a tranzakciót.
Küldje el nekem a telefonszámát is.
Csak írjon vissza és tudassa velem.
Üdvözlettel én és várom az e-mailt!
Remélem érti mindenki hogy ez egy rendkívül korrekt ajánlat John Tramblertől nekem hogy lehessen 820e+átírásért egy min. 1,5M értékű motorom és boldog legyek.(már alig várom)