Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az,hogy át van alakitva? már igy jutott el hozzám és mivel nincsenek meg az eredeti darabjai igy igy is marad...
Ez bűncselekmény. Persze csak szerintem, bocs.
Hű de jól néz ki!
nem mai darab..
ok itt van.
Ez szerintem 99 % hogy átverés,amenyiért adja anyiért bármelyik kereskedő bevette volna,vagy 1 hét alatt eladná itthon,nem kellene utaztatni,utaltatni stb....
Azt hiszik jön a tavasz azt a motorok ára duplázódik!
Ádám, te milyen jó képeket csinálsz.... meg vágsz
Lehet, hogy inkább fotósuliba kellett volna menned, fényképezhetnéd a pucér csajokat.
Gyula csomag úton
hát ezen csak röhögni tudok
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Nagggggyon Király!
Nagyon jol néz ki!
Üdv Uraim!Ugy van Malompark bev. közp. füredi u. 13 30-ra irják a stretfighter showt szombaton Én ugy gondoltam dél körülre odaérek / kb. 2-2,5 óra az ut/megnézem a kiállítást utána a showwt,Te debrecenben laksz ugye?Dobj egy teloszámot,ha odaértem rádcsörgök!
Ez nagyon nagy,még a szentatya is odament irányítani.
Már a nagy vízen túlra is eljutott hírem
Ez így elsőre nagyon korrektnek tűnik,persze meg kéne kérdezni azt a szállító céget is,mert ha a motorral nem érkezik meg az eladó által aláírt adásvételi is,a pénz felvétele után még trükközhet az aláírással.
reggeltet
Most már itt is.
Nos eldurvult a helyzet varadéró ügyben, már küldi is a motort csak rá kell bólintanom. (lefordítva írom mert hosszú)

Tisztelt Uram, (mivel nem fogta hogy a Marianna nálunk női név )

A motor és minden dokumentuma a már a WSW-Transportnál van,készen hogy küldje a vevőnek mert biztos vagyok benne hogy maximum 2 napon belül fogok vevőt találni.
Így működik a rendszer a www.wsw-transport.co.uk -nál:
1. Kezdeményezek egy tranzakciót a WSW-Transportnál
2. Ők felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a tranzakció részleteit.
3.Önnek kezdeményezni kell a befizetést a WSW-Transport bankszámlájára (én nem kapom meg a pénzt amíg ön nem veszi át a motort)
4.WSW-Transport megkapja a fizetési visszaigazolást arról, hogy a befizetés megtörtént és azt követően hogy a pénz megérkezik a számlájára az ügyletet azonnal elindul.
5.WSW-Transport elszállítja önnek a motorkerékpárt 3-5 napon belül,azután van 5 nap átnézni-ellenőrizni a motort és a dokumentumokat.
6.Miután Ön ellenőrizte a motort, akkor kapcsolatba kell lépnie a WSW-Transporttal hogy elmondja nekik hogy elégedett-e vagy sem.
7.WSW-Transport kifizeti nekem a pénzt abban az esetben ha ön elégedett, ha nem lesz elégedett akkor visszakapja az összes pénzt és a motor visszajön nekem (Én fizetem az összes költségét a visszaszállításnak is).
Remélem megértette hogy ez hogyan működik.
A lényege az, hogy én azután kapok pénzt, miután megkapta és ellenőrizte a motort.
.... Remélem, egyetért velem, mert úgy gondolom hogy ez a legjobb módja annak hogy megvédjük mindkettőnket (az eladót és a vevőt).
Ha igen, kérem adja meg nekem a teljes nevét és címét, így kapcsolatba tudok lépni a WSW-Transporttal és el tudom indítani a tranzakciót.
Küldje el nekem a telefonszámát is.
Csak írjon vissza és tudassa velem.
Üdvözlettel én és várom az e-mailt!
Remélem érti mindenki hogy ez egy rendkívül korrekt ajánlat John Tramblertől nekem hogy lehessen 820e+átírásért egy min. 1,5M értékű motorom és boldog legyek.(már alig várom)
itt rákattintva is megnyitja rendesen