Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És pipák nélkül?
halihó!

Látom Pupu kész a gép!

Basszus már én is nehezen bírom de legalább talán a pénz meg van a javításra.
jó éjt
Na megyek alukálni mert lélekölő egy napom volt
de én be is tartom szerintem
10eFt,pipákkal egyőtt.
Hali gali mindenkinek.
pupukám!
Ilyet mondtam én is mikor :/nem a motor/másodjára is újra születtem.
Ádám tudni szeretné hogy mennyit kérsz azért a két, a 20. szülinapját ünneplő gyújtótrafóért.
Sajnos ezen már nem segít a távolság ,max ha eldobom jó messzire
Tartsd távolabb a telót a céltárgytól ha fényképezel mert ezek nem tudnak ilyen közelre fókuszálni. (ezért ilyen életlen)
Ja az első két kép a vezérléshez kell,nem tudom mihez nézzem a T I jelölést,a lánckeréken megvan,de lent semmi jelölést nem találtam a blokkon
Szétkaptam a gépet,jól gondoltam hogy valami nem stimmel a kipuf szelepnél,ugyanis az egyik ék valamiért kijött a helyéről és kitartotta a szelephimbát.Mivel nem látható semmi törés az ékeken és a szelep végén kis nyomódáson kívül semmit nem látok fogalmam sincs miért jött ki Tulaj felhívtam,hogy össze lehet rakni újra,de nem tudom meddig lesz jó,vagy cserélünk szelepet és éket,függ attól hol és mennyiért kap hozzá motyót.
egyenlőre nem folyik megoldottam
Gyulám aki a link nélkül megtalálja bárhol a neten a 87-óta létező és rendkívül megbízható WSW-Transport nevű szállító céget az a vendégem egy sörre a következő talin.
Sziasztok
FZR1000 Exup '93-as maradék alkatrészei egyben,vagy darabonként,oldalidomok is megvannak:30 259-05-47
Bocs,itt egy kép a rossz helyett!
A képen látható cuccok eladók,egyben vagy darabpnként:30 259-05-47
tökölön áprilisba asszem
Még nem tudom.
'95-ös évj 600cc,CDI doboz nélkül,oszták forgalmis,forg.helyezhető,ár alku tárgya:30 259-05-47
Rendben!
Mikor és hol lesz az első gyorsulási verseny?
Majd kullogunk 2en hátul öregesen közbe kártyázunk