Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyben vagy bontva,forg.nem helyezhető,140e,alkudható...30 259-05-47
nem sajnálom nem megy komolyan leálltam
Az biztos hogy a cross hoz kell a legnagyobb erőnlét,meg koncentrácio,figyelem, a szakágak közül. Állandoan változo terepviszonyok,alattomos pocsolyák,teteje száraz alatta ingovány talaj stb...a közuton száguldozás közel sem olyan fáraszto fizikálisan,mondjuk koncentrálni ott is kell!Engem megnyugtat és kikapcsol ez az endurózás csak én vagyok meg a motor meg az ut,nics másik balfasz közlekedő,nincsenek szabályok ,csak a tempora kell koncentrálni!
Na jó inkább úgy fogalmazok, hogy meg kell mutatnom, hogy semmi esélyed!
Hy!
Laser carbon dob,FZR 600 '89-esen van,szép hanggal,baráti áron, megbeszéljük telón,hivjatok:30 259-05-47
Jó döntés.
Ezt nem teheted velem. Adnod kell egy esélyt a visszavágóra!
nagyon is jó lett de ennyi volt a játék
komolyan az ember nem bánhat kegyetlenül leghűségesebb társával mindig hazahozott sose hagyott el sose hagyott cserben szal ennyi volt marad a nyugis túratempó
Mégsem lett olyan jó?
a számom 30 2213 467,csörgess meg ha végeztél hátha ott leszünk még.
itt a környéken az lemaradt
1 olyannal én is tudnék fogyózni
komolyan, nem adok esélyt a visszavágóra tökölön
Na én ezért tartom a kis cagivát Ma is saraskodtam vele vagy3/4 órát de hatalmas élmény! 125 cm3 30 Le , 80-90 kg,6 seb , vizhüt,2.ba még szaggatja a gyepet 10 m hosszan! 3 éve vettem 50-ért 2 gumi 20 meg gyertyát cseréltem benne azt megy mint az állat,nincs benne akksi,se világítás,,teljesen lecsupaszítva,1-szer kitakarítottam a karbit azt kész!Tavaly már majdnem elcseréltem egy 250-es KTM-re csak közbejött a Busa projekt,de majd talán a nyáron,ebbe se ártana egy kicsit több paci!
hát délig nem.
Mellé másodiknak 1 játszó motor azért jól jönne de hát nem vagyunk milkósok
én maradok a jól megérdemelt Bélánál 19e km és 100.000 szeretném vele megélni.