Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kicsit mindig sajnálja az ember,de tovább kell lépni,ha milliárdoscsemete lettem volna egyet nem adtam volna el csak vennék! Meg állandoan foglalkozni kellett vele,talán volt 2 egész hónap mikor csak tankolni kellett bele,karbitömités kiment,világítás nem volt,exup bowden elszakadt stb,stb.....meg egy kicsivel több LE meg km/h mindig jol jön!
nem sajnálod?
Nagyon szép motor!
köszi az infókat
Széles utat, jó időt
Sajnálom hogy melózol,az eseménynaptárban szombatra irják a showt. A Térkép szerint tiszafüred felöl 165 km,Szolnok felül a 4-esen 180 km,ugy is régen / 2007-ben/ jártam arra,meg én nem birom ezt az itthon tespedést! Kösz a kajáldát,imádom a jó gyrost,most is azt kajáltam vacsorára! Akkor nem hivlak délig ugy sem végzel!
Gratula!
Na de tényleg nem fogom szétgyilkolni elég volt 1x blokkot bontani
mi van komolyan mondtam
Ezennel bejelentem hogy soha többet nem bánok kegyetlenül a Bélámmal itt a vége fuss el véle nyugodtság ülte meg a lelkem

Na hogy minek örülök 15km őrült tempó sajnos 240km/ a vége 3. riszál de az a hideg gumi miatt. De olyat tol bazze 6sebességet minden fzr be hogy előbb nem tudott volna beszarni.
Nyakam megfagyott 1 kicsit de leszarom tabletta segített rajta.
nézd csak Gyulus. átverés
ez dettó ugyanaz a trükk mint az Ábrus féle. csak autóval. És tényleg vannak akik ennek bedőlnek
a komoly van ez az afrikai csalás, ahol írnak neked, hogy segíts neki, és nagyon hálás lesz neked ... nahh, volt egy sztori, hogy a faszi mondta, hogy nyert a lottón egy valag zséét, de különböző ürügyekre hivatkozva most nem áll rendelkezésére, mert pénz kell a pénzhez is. kér néhány ezer dollárt, hogy hetekkel később milliókat adjon visza. valami ilyesmi az átverés alapja. namost, voltak akik bevették. ez nagyon a net első időszakából volt való. namost történt pár éve, hogy akiket sikerült átbaszni ismét megkeresték. bocsánatot kértek tőlük, és megadták egy távolkeleti ügyvéd (álügyvéd) email elérhetőségét, hogy oda küldjék el a banki adataikat, hogy kártalaníthassa őket, mert a lelkiismerete nem hagyja nyugodni. aki egyszer hülye másodjára is ismét bevette, ismét lehúzták
20/478-5450, de én holnap dolgozom.
a street show nem vasárnap lesz?
2,5 óra utazás azért nem lesz az ekkora eresztés.
de persze örül a város a vendégnek. marasztalja is jósok kátyuval
a malompark mellett a benzinkúttal átellenes oldalon ott a zöldségpiac, aminek az aljában találsz egy olyan büfét, hogy adria ételbár. A gyrosukat ajánlom figyelmedbe
jól emlékszel... én vettem meg.
Munkahelyen menj fel a kerosztályra,és kérd meg az ügyintézőt,nézzen utána a szállító cégnek,informálja le.ha van külkeres szakjogász,az még jobb.Én személyesen hoznék motort kintről ha hoznék,mert akkor világot is látnék,összekötném a bizniszt egy Cafe-Racer túrával.
Hali
Nem tudja valaki az r1-s karburátor egyezik az fzr-rel?
mondtam hogy nem smafu
A csapágy száma nem egyezik. FZR
YZF
Menés van Pécsre.
Sáregres
Nem jut eszembe de ha jól emlékszem Magyar építés a 90-es évek elejéről. (Amargo chopper talán)
Pár éve láttam eladóként Dunaföldváron. (ha ez volt)
Gyulám te hogy néznél utána első lépésben egy 1987-óta működő és nemzetközi szállítást is intéző tehát, elég ismert vállalatnak?
Hát ja. Eleve rossz véleményem van az ilyen felépítésű motorokról, de ez végül is ízlés dolga.
De hogy valaki ekkora stílustörést kövessen el...

Persze nem téged akartalak minősíteni