Egy kicsit mindig sajnálja az ember,de tovább kell lépni,ha milliárdoscsemete lettem volna egyet nem adtam volna el csak vennék! Meg állandoan foglalkozni kellett vele,talán volt 2 egész hónap mikor csak tankolni kellett bele,karbitömités kiment,világítás nem volt,exup bowden elszakadt stb,stb.....meg egy kicsivel több LE meg km/h mindig jol jön!
Sajnálom hogy melózol,az eseménynaptárban szombatra irják a showt. A Térkép szerint tiszafüred felöl 165 km,Szolnok felül a 4-esen 180 km,ugy is régen / 2007-ben/ jártam arra,meg én nem birom ezt az itthon tespedést! Kösz a kajáldát,imádom a jó gyrost,most is azt kajáltam vacsorára! Akkor nem hivlak délig ugy sem végzel!
Na hogy minek örülök 15km őrült tempó sajnos 240km/ a vége 3. riszál de az a hideg gumi miatt. De olyat tol bazze 6sebességet minden fzr be hogy előbb nem tudott volna beszarni.
Nyakam megfagyott 1 kicsit de leszarom tabletta segített rajta.
nézd csak Gyulus. átverés
ez dettó ugyanaz a trükk mint az Ábrus féle. csak autóval. És tényleg vannak akik ennek bedőlnek
a komoly van ez az afrikai csalás, ahol írnak neked, hogy segíts neki, és nagyon hálás lesz neked ... nahh, volt egy sztori, hogy a faszi mondta, hogy nyert a lottón egy valag zséét, de különböző ürügyekre hivatkozva most nem áll rendelkezésére, mert pénz kell a pénzhez is. kér néhány ezer dollárt, hogy hetekkel később milliókat adjon visza. valami ilyesmi az átverés alapja. namost, voltak akik bevették. ez nagyon a net első időszakából volt való. namost történt pár éve, hogy akiket sikerült átbaszni ismét megkeresték. bocsánatot kértek tőlük, és megadták egy távolkeleti ügyvéd (álügyvéd) email elérhetőségét, hogy oda küldjék el a banki adataikat, hogy kártalaníthassa őket, mert a lelkiismerete nem hagyja nyugodni. aki egyszer hülye másodjára is ismét bevette, ismét lehúzták
20/478-5450, de én holnap dolgozom.
a street show nem vasárnap lesz?
2,5 óra utazás azért nem lesz az ekkora eresztés.
de persze örül a város a vendégnek. marasztalja is jósok kátyuval
a malompark mellett a benzinkúttal átellenes oldalon ott a zöldségpiac, aminek az aljában találsz egy olyan büfét, hogy adria ételbár. A gyrosukat ajánlom figyelmedbe
Munkahelyen menj fel a kerosztályra,és kérd meg az ügyintézőt,nézzen utána a szállító cégnek,informálja le.ha van külkeres szakjogász,az még jobb.Én személyesen hoznék motort kintről ha hoznék,mert akkor világot is látnék,összekötném a bizniszt egy Cafe-Racer túrával.
Széles utat, jó időt
http://www.sportmotor.hu/motor...
Na hogy minek örülök 15km őrült tempó sajnos 240km/ a vége 3. riszál de az a hideg gumi miatt. De olyat tol bazze 6sebességet minden fzr be hogy előbb nem tudott volna beszarni.
Nyakam megfagyott 1 kicsit de leszarom tabletta segített rajta.
ez dettó ugyanaz a trükk mint az Ábrus féle. csak autóval. És tényleg vannak akik ennek bedőlnek
a komoly
a street show nem vasárnap lesz?
2,5 óra utazás
de persze örül a város a vendégnek. marasztalja is jósok kátyuval
a malompark mellett a benzinkúttal átellenes oldalon ott a zöldségpiac, aminek az aljában találsz egy olyan büfét, hogy adria ételbár. A gyrosukat ajánlom figyelmedbe
Nem tudja valaki az r1-s karburátor egyezik az fzr-rel?
YZF
Menés van Pécsre.
Pár éve láttam eladóként Dunaföldváron. (ha ez volt)
De hogy valaki ekkora stílustörést kövessen el...
Persze nem téged akartalak minősíteni