Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig nem tudja senki:az r1-karbi jó az fzr-re?
itt csak eseget még csak
Hali mindenkinek
Szép napot.
Szakad a hó szépen!
Igen csömör
Nekem is 43
nekem is 43as de a széles lábam miatt kell 44est vennem. Nekem úgyis csak 1 hónap múlva van manim rá ha fent jársz pesten próbáld fel és ha jó vidd nyugodtan
Basszus, engem is érdekelt volna (persze, ha mesunak nem kell)
Jól látom, Csömör? De jó, hogy tegnap pont ott jöttem keresztül
mert próba nélkül nem merném megvenni, mert névleg 43 a patám, és lehet, nagy.
Köszi a képeket szép állapotban van és szerintem a méret is lehet jó lenne de át adom a lehetőséget Pupunak.Az az igazság, hogy próba nélkül nem merek venni semmit.Már fáztam rá így.

De azért még egyszer köszi!

Ja és sziasztok!
Ha már más is linkelget jutyúbot... nézhettek parlamenti közvetítést is néha. Nem vidám.
http://www.youtube.com/watch?f...
Köszi Jaszipapa
Valahogy én is lőttem be ,csak kellett 1kis megerősítés
Ok,köszi a közvetitést.
Ok,megdumáltuk,csörögj rám,mert nem leszek gép közelben:30/259-0547
Itt vannak a képek!talphossz 30cm! a belselyét is megprobáltam lefotozni!
Vezérlés megnézve: A Fire a középő kocka bal szélével fekszik egy vonalba, a veztengely lánckereke pedig a két kocka között van pont középen.......(Kb mint a móricka rajzomon:))
Rákerestem a neten alaposan,az angliai cég átverés,létezik az Usa-ban,de az angliai oldal átverés!Trükkös koma.
http://local.yahoo.com/info-12...
Ábrus nyertél egy hangszórót.
Köszönöm a dicséretet!
Az még kicsi nekem most kb 122-123 lehetek
Én kakucson jártam úgy hogy kanyarból kifelé hamarabb adtam gázt és ott volt a csúszásnyom az első kerékről ahogy tolta ki az meg bukott volna be 1 kicsit bekakantottam akkor
kell 1 csimma mert mind a 2 szétment már és a kék pont passzolna is meg hogy 44es
Üdv Mindenki!Én nem tudom mit csinálnak ezek/Jo hogy nem papucsba motoroznak,egyböl leesett a lábárol a cipő! /nem találják el a kanyar ívét,megprobálnak korrigálni azt már fekszik is,de csak az lehet hogy ráfékezett az elsővel azt már feküdt is.Látszik ahogy elkezd kifelé sodrodni a zárovonaltol,még egy kicsit rádönt de az még elmenne utána már megy is ki az elsőkerék.De szerintem igy már mindenki járt nem is egyszer ,mégse feküdtünk el,PANCSER pénzed volt R1-re de eszed a Honda Dio-ban maradt!
ja van egy shox kétszer használt cordura kabátom is termobéléssel,szélállo(ezt teszteltem) protektoros !25 piz!kb 100-110 kg emberig jo!