Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egy zsiráf hátáról is leérne a lábam.
mint egy nagy szimó
Sanyit az nem zavarná
Qrva drága bele a betét.
Milyen méret?
Jó lett?
Megvagy elégedve?
Novi új!
Ha még úgy hirdetném a Divit ahogy nem, már biztos nem akarnád megvenni
Nem dehogy! Az lesz az első! Ezek csak a: lehetségesek még, motorok
A sorrend:
-GTR és mindenféle BMW-k
-varadérófélék vastagtalpú csizmával
-egyéb járművek
Szép bizony! Hagyományos forma!
Szívem szerint ezt is megvenném mert olyan szép.

Azért még egy próba erejéig adj egy esélyt a GTR-nek is. Vagy lemondtál rola?
Lehet persze,csak ne lenne ilyen qrva magas.
Még nem de rohangál a srác mindenkihez hogy meglegyen kölcsönbe a hiányzó 300e. Elvileg ebben a hónapban meglesz.
Ez nagyon jó lehet. Biztos kényelmes,csak dobozolni lehet ezeket?
Működni biztos fog mert legalább két foggal kéne elrakni ahhoz hogy teljesen sz&r legyen.
Meg persze állnak bent még sokan de ezek a legújabbak.
Itt is éreztem hogy kés használata esetén megy ez lejjebb egy százassal. (ősz óta fent van, decemberben beszéltem vele)
Elvitték már a mocit?
+látom. Ha kipróbáltam leírom a tapasztalatokat. Mindenesetre mégegyszer köszönöm a tanácsokat. Így már nem vagyok tanácstalan mint Alsóegreskáta.
Feribá,ma megkaptam a csomagot!
Köszönöm
Az enyém odaárt már?
Tegnap erősen gondolkoztam hogy berakjam a parkolóba ezek mellé.
ZZR
XX
XX
De beszéltem ezzel is és éreztem a hangján hogyha a nyakára teszem a kést akkor jönne ez 680-ért is.
Reméljük jó lesz.
Még arra gondoltam hogy esetleg a kopott vez.lánckerekek miatt nem jön ki neked pont a helyére a vezérlés, hiába van új vez.lánc. (könyv szerint azt is cserélni kéne a lánccal)
Mikor gidáét összeraktam azok pont jelen voltak ahogy kell, mikor andiét, azon amikor szétszedtem úgy állt a vezérlés mint a képen is van (nem is nagyon indult be és gyenge is volt) amit előzményként linkeltem (gyári jel/valami jel) viszont mikor összeraktam akkor is volt benne egy kis elcsúszás "előrébb" a lendkeréknél de az a nyúlott vez.lánc miatt volt. (de a tengelyeken mind a két pötty egyszerre ért és állt a helyén, nem néztek semerre)
Gyuláén is volt egy kis elcsúszás de az nem volt komoly.(hunyorítva pont a jelen volt az is )