Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, szerintem is. Ezért is segítetek a megálmodójának. Hiánypótló.
A karbis sem eszik olyan sokat... olyan 6,5.. az injektoros 5 körül vagy alatta is elvan. Szóval ha lehet kapni 7-900 között jó karbist akkor nem lehet gazdaságilag megindokolni egy millás vagy több millás injektorost.

A magasságodtól meg ne félj. Menet közben kell jónak lennie, akkor meg úgyse kell hogy leérjen a lábad. Terepre nem viszed, szóval nem lesz olyan hogy megállsz a földúton egy bakháton és csak kalimpálsz jobbra balra, majd eldőlsz
Qrva macskák már 3 napja b&sznak a tetőn. Állandó harc és nyervogás van a ház körül. (van egy lány macskánk, azt hiszem lassan megint nagyszülők leszünk )
Egyébként jó a lap, szeretem az ilyeneket. Nagyon hasznos.
Atosznak: "megállíthatatlan BMW"
Meg injektorosra nincs lé.
A súlya és a magassága (vagy az alacsonyságom 171cm) miatt tartok tőle én is. (kereskedésben az eladó mondta mikor nézegettem egyet hogy szerinte nem az az én motorom, ő is fél tőle mert nagyon magas a súlypontja)
Erre is gondoltam mert jóval könnyebb:Navi
Nem tudom mennyi,mondj valamit mennyit adnál érte?
Azt hogy kurva nehéz és hogy az injektorosok lényegesen kevesebbet esznek a karbisnál.
A hétvégén találkoztam egy gyakorló varással (4 év 50k km) és ő azt mondta hogy 20k a láncszett, 30k a metzeler tourance élettartama rajta. Mondjuk ő zsír újan vette, szóval szép is lenne ha lett volna baja vele.. egyébként szereti. Azt is mondta hogy kevesebbet eszik mint az előző motorja, ami egy transalp volt, pedig azzal csak 120 körül járt a varával meg ennél azért tempósabban utazik
Így hirdetik...de ezt hiába magyaráztuk a fövenynek
Mit tudsz a Varaderoról?
"Unstoppable BMW"
Ja, új honlap.. de majd remélhetőleg terjed a híre szépen lassan.
Még nem olvasom mert épp tegnap láttam valahol hogy van ilyened.
Nem olvasod a krími kaland beszámolóját a motologon. Az eddig megjelent részek közül különösen a 6. lehet riasztó
Zsiráfra nem ülünk!
Miért? Már 120e helyett 320e van benne?
Én még azt is hallottam hogy jobbak mint a halyabusa.
Ezt 1000-nek küldték!
Én egy jo XX-et javasolnék,csak jot mondanak roluk,és most már az áruk is megfizethető,turázni első osztályuak!
Kicsit bamba vagyok látom írtad h 6 odik hó
Kölcsönösen kialkudott vételár?
Valahol a szűrőkön lennie kell dátumnak h meddig használható
Jó lett,de sztem az 1000 hosszabb egy kicsivel,de be tudtam rakni nem lesz vele gond
M-es a méret
2pár bontatlan betét