A karbis sem eszik olyan sokat... olyan 6,5.. az injektoros 5 körül vagy alatta is elvan. Szóval ha lehet kapni 7-900 között jó karbist akkor nem lehet gazdaságilag megindokolni egy millás vagy több millás injektorost.
A magasságodtól meg ne félj. Menet közben kell jónak lennie, akkor meg úgyse kell hogy leérjen a lábad. Terepre nem viszed, szóval nem lesz olyan hogy megállsz a földúton egy bakháton és csak kalimpálsz jobbra balra, majd eldőlsz
Qrva macskák már 3 napja b&sznak a tetőn. Állandó harc és nyervogás van a ház körül. (van egy lány macskánk, azt hiszem lassan megint nagyszülők leszünk )
A súlya és a magassága (vagy az alacsonyságom 171cm) miatt tartok tőle én is. (kereskedésben az eladó mondta mikor nézegettem egyet hogy szerinte nem az az én motorom, ő is fél tőle mert nagyon magas a súlypontja)
Erre is gondoltam mert jóval könnyebb:Navi
Azt hogy kurva nehéz és hogy az injektorosok lényegesen kevesebbet esznek a karbisnál.
A hétvégén találkoztam egy gyakorló varással (4 év 50k km) és ő azt mondta hogy 20k a láncszett, 30k a metzeler tourance élettartama rajta. Mondjuk ő zsír újan vette, szóval szép is lenne ha lett volna baja vele.. egyébként szereti. Azt is mondta hogy kevesebbet eszik mint az előző motorja, ami egy transalp volt, pedig azzal csak 120 körül járt a varával meg ennél azért tempósabban utazik
A magasságodtól meg ne félj. Menet közben kell jónak lennie, akkor meg úgyse kell hogy leérjen a lábad. Terepre nem viszed, szóval nem lesz olyan hogy megállsz a földúton egy bakháton és csak kalimpálsz jobbra balra, majd eldőlsz
Erre is gondoltam mert jóval könnyebb:Navi
A hétvégén találkoztam egy gyakorló varással (4 év 50k km) és ő azt mondta hogy 20k a láncszett, 30k a metzeler tourance élettartama rajta. Mondjuk ő zsír újan vette, szóval szép is lenne ha lett volna baja vele.. egyébként szereti. Azt is mondta hogy kevesebbet eszik mint az előző motorja, ami egy transalp volt, pedig azzal csak 120 körül járt a varával meg ennél azért tempósabban utazik
Valahol a szűrőkön lennie kell dátumnak h meddig használható
2pár bontatlan betét