Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz lóf@sz nem villamos. Ezek meg vannak bolondulva,hisz még a Volvo buszokat sem tudták megvenni,elvitték előlük. A BKV gyorsabb volt.

Busz sincs,naponta nem tud kiállni a forgalom,van olyan kisegítő vonal,ami egyátalán nem is közlekedik.
Sanyi nálatok meg lesz villamos? aq múltkor mondták a rádióba.
Már régóta nézegetem ezt a típust,de ezzel ki is merült a dolog. Tavaly volt egy hírdetve makuéátlan állapotban 699-ért 60 párezer km-rel. Az nagyon megtetszett. Álló helyben még rá is ülhettem itt fent a yamaha szervizben,három éve volt egy javításon. Nagyon tutinak nézett ki,és a gazdi is elégedett volt vele. Elesett,és az első kerék eltörött. asszem 70 ezerért adtak neki felnit rá. 90ezer volt benne,és tök jók voltak a szelephézagok rajta,pedig 45 ezernél volt előtte ellenőrizve. Ezt onnan tudom,hogy a szerelő jó barátom aki csinálta a gépet. Ja,és képzeld! Csövi motorját is Ő újitotta fel,és elég jól sikerült.
épül a debreceni 4-es metró amit tavaly át kellett volna adni.
villamos vonal épül, és azt építik, meg a közműkiváltásokat csinálják. már azon gondolkodnak, hogy mivel a büdös életbe se lesz már kész, inkább feltöltik vízzel az árkokat, ha villamos nem is, de hajó még közlekedhet a városban
de jól tetted!
Láttam kivül a kerítést. De hogy fel van turva az a környék,mint valami háboru utáni helyreállítások,már az uttestre értem!
Úúúúú basszus tényleg! Elcsaklizták a másik telót.
szeevasztok
szombaton és vasárnap is van street f. valamikor el lövi az holnap lesz.
igen, az Adria finom. nyáron van kerthelyiségféléje építve kívül. akkor még jobb, mert van hol leülni rendesen.
Az elméleted csődöt mond Amihez hasonlítod, a befecskendezős, nálad elmenne a nyomaték, viszont a fogyi legalább megnőne.
Ez nem ilyen eccerű...
Szintén Debr.!A stretfighter kicsit gyenge volt,azt az 5000 ft-os hátsogumit ellőhették volna a végén,de legalább szívtunk egy kis gumifüstöt meg kipufgázt! Thomas az Adria király hely akkora adag gyrost adtak alig birtam megenni,még most is büfög fel ,de finom volt.A kiállítás ingyenes van az a 15 motor,de ez is jobb a semminél,szezonkezdésnek meg első osztályú!
Sanyi, benne van a hirdetésben, "enyhén sérült" - láthatod, hiányzik az egyik teleszkópja
Laci én már lemondtam Pupu javára.
Debreceni motorkiállítás!
Sanyi! pont most van rola egy régi teszt a Superbike magazinban,semmi jot nem irnak rola,fzr blokk 100 Le.re lefojtva,8 literes átlagfogy! lassu városi temponál dögnehéz kormány,kanyarban hintázik .... Azt irja a megjelenése évében 300 db-ot akartak eladni az angoloknál / az ára 25-30 % -al magasabb volt mint az ugyanolyan hengerürtartalmú normál villásé/nem tudták eladni csak sulyos árengedményekkel.Egy poz. dolgot nem tudnak irni rola csak azt higy ritkaság
Mondjuk nálam a gumik párban 15e ft-ért mennek, ha vannak
Vagy 8 vagy 10 colos lesz. A felnik párban 5eft-ért adhatóak el, de nekem is van beragva egy pár első. A gumik darbaja 5-7,5e ft. Ha épeszűen gondolkozok, akkor 4 felni 4 gumi 40-be eladható.... ( A gumik gyorsabban elkelnek....A felni kétesélyes)
Jaszipapa,kb mennyit érhet komplett felni garnitúra 85-90%-os gumival 250-re való 4 csavaros felfogatású.Képet és pontos méretet holnap tudnék mondani
Sziasztok
úú én nem tudom, de én most 55 fokossal toltam egyet. az imént értem a melóból. ki is melegedtem kicsit tőle.
Igen ez az
Sziasztok.

Véleményt szeretnék kéri szívószelep fokolással kapcsolatban FZR600-as gépen. A gyári érték: szvószelep nyit FHP előtt 10 fokkal, AHP után zár 60 fokkal. Szerintem ez nem jó mert egy foggal siettetni kellene a vezérműtengely akkor 30 és 40 fokokra jön ki a nyitás-zárás fok ami sokkal közelebb van a mostani 600-as motorokéhoz. A kipufogószelepekhez nem nyúlnék az kb jó lehet.

Az elméletem azon alapszik, hogy megnéztem egy valag más hasonló motor fokolását és egyik sem vezérel ilyen kis 10 fokos előnyitást.

?