Arra nem jó de minden másra amit impregnálni kell arra nagyon jó anyag!
Pl: motor hátsó felnijét kezelve nem kell kínlódni a fékpor és a láncspré takarításával.
Jó cucc de a fényezésre szerintem ne fújd rá. Azt írja hogy próbáld ki egy nem látszó helyen hogy bírja-e az előző bevonat. (festék vagy ami alatta van)
Tulajdonságai:
-távol tartja a nedvességet, nagyon jó vízlepergető
-megelőzi a jegesedést (a jég nem fagy rá a felületre)
-könnyen tisztítható a felület
-antibakteriális
-korrózióvédelmet ad a felületnek
Van egy alapozó (bottom coat) és egy fedő bevonat (top coat)
1:tisztítsa meg a felületet portól,sártól,laza rozsdától,zsír/olajtól, szükség esetén 150-es papírral csiszolja meg a felületet.
2:rázza jól fel a kannát (bottom coat) majd töltse festékszóró pisztolyba vagy kézi pumpás "spriccelőbe" a cuccot és fújja a felületre 76-127 micron vastagságban. Ekkor 15-20 perc alatt kialakul egy 25-38 micronos száraz réteg. Ne fújja vastagon vagy úgy hogy cseppek képződjenek. (ne folyjon le és ne képződjenek tócsák)
Hőlégfúvóval gyorsítható a száradás.
Top coat:
Az alsó réteg száradása után töltse a TISZTA! szórópisztoly tartályába vagy egy másik "spriccelőbe" a "fedőlakkot". (gondolom ha kimosod faszán az előzőt úgy is jó)
EGY VÉKONY rétegben fújja rá a felületre a "lakkot" és hagyja megszáradni. (30 perc múlva száraz, 2 óra után kész,hőlégfúvó mint fent)
NE fújja át még egyszer! Kerülje a megfolyást stb.(mint az előbb is)
Száradás után halvány fehéres bevonat képződik és ez után a felület vízlepergetővé válik.
Felület tisztítása: gyenge vízsugárral, port és sarat szárazon le lehet törölni.
A bevonat képességeit rontja a későbbiekben a mosó és tisztítószerek, szappan, oldószerek.
Használjon:
-szűrős festőmaszkot
-nitril kesztyűt (kék vegyszerálló gumikesztyű)
-védőszemüveget
-Lehetőleg ne turkáljon benne mert nem marad bőr a kezén. (kiszárítja a bőrt)
-Xilol a higítója a cuccok elmosáshoz.
-3,6-4,4m2-re elég egy liter.
Nálunk is leesett vagy 10 centi hogy rohadjon meg,azt még mindig szemetel! Ezt a mennyiséget már a quad se nagyon birja,kéne neki a 4 kerék hajtás,a cross-szal meg kiszaladtam a legelőre megfogtam a ho alatt 1 hosszanti jeges viztocsát,hajszál híján le nem dobott
2. tulaj egyébként, 2 évesen vette a gépet, valamikor még régebben 800-ért el akarták vinni és nem adta oda. A motor nincs használva, én megnéztem egyszer, nah az úgy indult mint egy új motor. Közeli ismerősünk a csávó, muterom koleganőjének a férje konkrétan.
ha beválik,akkor vehetünk többen egy nagyobbat
Pl: motor hátsó felnijét kezelve nem kell kínlódni a fékpor és a láncspré takarításával.
én a kocsi fényezésekor akartam egy réteget fújni vele,de akkor ezek szerint nem alkalmas rá:)
http://www.youtube.com/watch?f...
Meg persze a motoroscsizma sem fog átázni.
Jó cucc de a fényezésre szerintem ne fújd rá. Azt írja hogy próbáld ki egy nem látszó helyen hogy bírja-e az előző bevonat. (festék vagy ami alatta van)
Tulajdonságai:
-távol tartja a nedvességet, nagyon jó vízlepergető
-megelőzi a jegesedést (a jég nem fagy rá a felületre)
-könnyen tisztítható a felület
-antibakteriális
-korrózióvédelmet ad a felületnek
Van egy alapozó (bottom coat) és egy fedő bevonat (top coat)
1:tisztítsa meg a felületet portól,sártól,laza rozsdától,zsír/olajtól, szükség esetén 150-es papírral csiszolja meg a felületet.
2:rázza jól fel a kannát (bottom coat) majd töltse festékszóró pisztolyba vagy kézi pumpás "spriccelőbe" a cuccot és fújja a felületre 76-127 micron vastagságban. Ekkor 15-20 perc alatt kialakul egy 25-38 micronos száraz réteg. Ne fújja vastagon vagy úgy hogy cseppek képződjenek. (ne folyjon le és ne képződjenek tócsák)
Hőlégfúvóval gyorsítható a száradás.
Top coat:
Az alsó réteg száradása után töltse a TISZTA! szórópisztoly tartályába vagy egy másik "spriccelőbe" a "fedőlakkot". (gondolom ha kimosod faszán az előzőt úgy is jó)
EGY VÉKONY rétegben fújja rá a felületre a "lakkot" és hagyja megszáradni. (30 perc múlva száraz, 2 óra után kész,hőlégfúvó mint fent)
NE fújja át még egyszer! Kerülje a megfolyást stb.(mint az előbb is)
Száradás után halvány fehéres bevonat képződik és ez után a felület vízlepergetővé válik.
Felület tisztítása: gyenge vízsugárral, port és sarat szárazon le lehet törölni.
A bevonat képességeit rontja a későbbiekben a mosó és tisztítószerek, szappan, oldószerek.
Használjon:
-szűrős festőmaszkot
-nitril kesztyűt (kék vegyszerálló gumikesztyű)
-védőszemüveget
-Lehetőleg ne turkáljon benne mert nem marad bőr a kezén. (kiszárítja a bőrt)
-Xilol a higítója a cuccok elmosáshoz.
-3,6-4,4m2-re elég egy liter.
Segítsél légyszi,ezt hogyan kell használni,elvileg 2 komponensű ugye?
AZ autó fényezése bírja?
http://www.ultraeverdrystore.c...
http://youtu.be/99NILFRk5WM
http://www.kepesmotor.hu/yamah...