Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 literes a legkisebb.
Na milyen lett a gép papa?
Az a 2 spriccelő ott a képen $35-ért üres! (segédeszköz!) Csak kannásat tudsz venni.
szerintem rendelek belőle egy spricniset,az nem is olyan drága,aztán kipróbáljuk
ha beválik,akkor vehetünk többen egy nagyobbat
Arra nem jó de minden másra amit impregnálni kell arra nagyon jó anyag!
Pl: motor hátsó felnijét kezelve nem kell kínlódni a fékpor és a láncspré takarításával.
köszi!

én a kocsi fényezésekor akartam egy réteget fújni vele,de akkor ezek szerint nem alkalmas rá:)
Kocsi kaszniján viszont a sz&r helyeken hasznos lehet rozsda és nedvesség ellen.
Meg persze a motoroscsizma sem fog átázni.

Jó cucc de a fényezésre szerintem ne fújd rá. Azt írja hogy próbáld ki egy nem látszó helyen hogy bírja-e az előző bevonat. (festék vagy ami alatta van)
Tulajdonságai:
-távol tartja a nedvességet, nagyon jó vízlepergető
-megelőzi a jegesedést (a jég nem fagy rá a felületre)
-könnyen tisztítható a felület
-antibakteriális
-korrózióvédelmet ad a felületnek

Van egy alapozó (bottom coat) és egy fedő bevonat (top coat)
1:tisztítsa meg a felületet portól,sártól,laza rozsdától,zsír/olajtól, szükség esetén 150-es papírral csiszolja meg a felületet.
2:rázza jól fel a kannát (bottom coat) majd töltse festékszóró pisztolyba vagy kézi pumpás "spriccelőbe" a cuccot és fújja a felületre 76-127 micron vastagságban. Ekkor 15-20 perc alatt kialakul egy 25-38 micronos száraz réteg. Ne fújja vastagon vagy úgy hogy cseppek képződjenek. (ne folyjon le és ne képződjenek tócsák)
Hőlégfúvóval gyorsítható a száradás.

Top coat:
Az alsó réteg száradása után töltse a TISZTA! szórópisztoly tartályába vagy egy másik "spriccelőbe" a "fedőlakkot". (gondolom ha kimosod faszán az előzőt úgy is jó)
EGY VÉKONY rétegben fújja rá a felületre a "lakkot" és hagyja megszáradni. (30 perc múlva száraz, 2 óra után kész,hőlégfúvó mint fent)
NE fújja át még egyszer! Kerülje a megfolyást stb.(mint az előbb is)
Száradás után halvány fehéres bevonat képződik és ez után a felület vízlepergetővé válik.

Felület tisztítása: gyenge vízsugárral, port és sarat szárazon le lehet törölni.
A bevonat képességeit rontja a későbbiekben a mosó és tisztítószerek, szappan, oldószerek.
Használjon:
-szűrős festőmaszkot
-nitril kesztyűt (kék vegyszerálló gumikesztyű)
-védőszemüveget
-Lehetőleg ne turkáljon benne mert nem marad bőr a kezén. (kiszárítja a bőrt)
-Xilol a higítója a cuccok elmosáshoz.
-3,6-4,4m2-re elég egy liter.
Nálunk is leesett vagy 10 centi hogy rohadjon meg,azt még mindig szemetel! Ezt a mennyiséget már a quad se nagyon birja,kéne neki a 4 kerék hajtás,a cross-szal meg kiszaladtam a legelőre megfogtam a ho alatt 1 hosszanti jeges viztocsát,hajszál híján le nem dobott
köszi
Írom már, mindjárt kész.
Szia ábrus!

Segítsél légyszi,ezt hogyan kell használni,elvileg 2 komponensű ugye?
AZ autó fényezése bírja?
http://www.ultraeverdrystore.c...
Beszarás az a szöveg !
8-as kompresszio
így van
Jó nagyot mindenkinek: napot!
2. tulaj egyébként, 2 évesen vette a gépet, valamikor még régebben 800-ért el akarták vinni és nem adta oda. A motor nincs használva, én megnéztem egyszer, nah az úgy indult mint egy új motor. Közeli ismerősünk a csávó, muterom koleganőjének a férje konkrétan.